Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä

Hyrrä-asiointipalvelun kirjautuminen muuttuu vuoden 2020 aikana

PÄIVITYS:

Oletko yrittänyt asioida Hyrrässä Suomi.fi-valtuuksilla? Ruokavirasto tiedotti perjantaina, että Hyrrä-asiointipalvelussa palataan Katso-palvelun käyttöön Suomi.fi-valtuuksissa ilmenneiden ongelmien vuoksi. Valtuuksien muutoksien aikataulusta tiedotetaan myöhemmin lisää, pysy kuulolla!

Ruokaviraston tiedote paluusta Katso-valtuuksien käytöön.

———–

Verohallinnon tarjoama Katso-valtuutus korvataan vaiheittain vuoden 2020 aikana Väestörekisterikeskuksen Suomi.fi-valtuutuksella. Tarkemmasta aikataulusta kerrotaan heti, kun se on tiedossa.

Henkilö, jolla on asiointi- ja nimenkirjoitusoikeus kaupparekisterissä tai YTJ:ssä, voi asioida Hyrrä-asiointipalvelussa yrityksensä nimissä. Jos asiointi- ja nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö haluaa valtuuttaa muita asioimaan yrityksen nimissä, on hänen tehtävä Suomi.fi-valtuutus.

Jos et ole tehnyt Suomi.fi-valtuutuksia ennen kuin Katso-valtuutus poistuu käytöstä, ainoastaan henkilöllä, jolle on merkitty kaupparekisterissä yrityksesi nimenkirjoitusoikeudet, on oikeudet asioida sähköisesti yrityksesi nimissä.

Kansalaisneuvonta auttaa

Kansalaisneuvonta auttaa Suomi.fi-valtuutuksen käyttöönotossa. Voit asioida Kansalaisneuvonnan kanssa esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa: www.kansalaisneuvonta.fi.

Lisätiedot Katso-tunnisteen poistumisesta Ruokaviraston sivuilta.

Jos tarvitset apua tunnisteen kanssa, ole yhteydessä alueesi Leader-ryhmään tai suoraan Hämeenraittiin.

Kaikki