Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Reseptiikka- ja tuoteideointipilotti starttaa Hämeessä – mukaan mahtuu vielä

Aika: helmikuu-syyskuu
Reseptiikka- ja tuoteideointipilotti on alkanut – mukaan mahtuu vielä muutama. Nyt voit saada ammattilaisten apua reseptiikkaan ja/tai tuotteen käyttöön sekä tuoreita mainoskuvia. Pilottia toteutetaan yritysten tarpeiden ja tuotteiden sesonkien mukaan helmi-syyskuun aikana.
Kaipaatko tuotteiden markkinoinnin tueksi uutta reseptiikkaa, innovatiivisia ajatuksia tuotteen käyttöön ja tuoreita mainoskuvia? Nyt pääset yhdessä ruoka-alan huippuammattilaisen eli Vanajanlinnan keittiömestari Mika Jokelan kanssa ideoimaan uutta. Se voi olla uusi tai paranneltu käyttöidea, käyttövinkki ravintoloille, maistatustuote, kahvilatuote, kuluttajaresepti, tapahtumaruoka, tarjoiluannos tms. Lisäksi saat käyttöösi ammattivalokuvaajan Jarkko Viitasaaren ottamat kuvat.
Alkuinfo pidetään Hämeenlinnan Raatihuoneella keskiviikkona 7.2.2018 klo 15. Pilottia toteutetaan sesonginmukaisesti siten, että kaikkien tuotteiden kohdalta kokonaisuus on valmiina syksyyn mennessä. Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta yritystä. Mukaan mahtuu vielä! Ilmoittaudu Sanna.Lento@hamk.fi tai puh. 040-509 6443. Osallistumismaksu on 240 euroa, joka sisältää kaksi uutta ideaa ja viisi valokuvaa. Hyödynnä tämä ainutlaatuinen tilaisuus!
Katso lisää: Reseptiikka- ja tuotepilotin mainoskirje (vanha)