Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Energiayrittäjille koulutusta Hämeenlinnassa

Aika: tiistaina 14.3.2017 klo 12:00
Paikka: Vanaja parvi, Vanajantie 10 B 13110 Hämeenlinna
 
Energiayrittäjille järjestetään neljä puolen päivän koulutustapahtumaa, joissa aiheina on mm. energiapuun hankinta, kattilan mitoitus, liiketoiminnan suunnittelu ja lämmöntoimitussopimukset. Koulutustilaisuudet järjestetään 14.3. Hämeenlinnassa, 21.3. Lahdessa, 23.3. Lahdessa ja 28.3. Hämeenlinnassa.
Koulutuspäivä on tarkoitettu energia-alan yrittäjille, energiayhtiöiden edustajille, metsäenergian käyttäjille ja käyttöä suunnitteleville, korjuu- ja haketusyrittäjille. Päivän aikana käydään läpi laadukkaan metsäenergian tuotanto hakkuukohteelta hakkeen käyttöpaikalle.
Metsäenergian laatuketju hallintaan -koulutus on osa Energiatehokas energiayrittäjyys -koulutuspakettia. Koulutuksen muita pääteemoja ovat: Lämpölaitoksen esisuunnittelu ja mitoitus, aluelämpöverkoston esisuunnittelu ja mitoitus, lämpöliiketoiminnan kannattavuus sekä retki lämpölaitoksille.
Tulevien koulutuspäivien päivämäärät ja paikkakunnat ovat 21.3 ja 23.3 Lahdessa ja 28.3 Hämeenlinnassa. Päiväkohtainen sisältö ja retken ajankohta julkaistaan myöhemmin. Koulutuksessa pyritään huomioimaan myös osallistujilta tulevia toiveita. Koulutukset järjestetään yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.
Listietoja ja ilmoittautumiset tästä.