Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Yritystutustumiskierros, Riihimäki-Loppi-Tammela

Aika: tiistai 13.3. klo 8.50-15.45
Paikka: Riihimäki-Loppi-Tammela
Tervetuloa tutustumaan maaseuturahastosta tukea saaneisiin yrityksiin!
Tervetuloa mukaan yrityshankekierrokselle Riihimäelle, Tammelaan ja Lopelle. Kierrämme linja-autolla useammassa rahoitusta saaneessa yrityksessä ja kuulemme, miten yritykset ovat tukia käyttäneet ja mitä hyötyä niistä on ollut yritystoiminnalle. Kierroksella on mukana myös Hämeen ELY-keskuksen sekä Leader-ryhmien edustajia, joilta voit kysyä lisää rahoituksesta ja sen myöntämisestä.
Yrityshankekierros on maksuton ja vapaa kaikille halukkaille. Huomaathan, että lounas nautitaan kuitenkin omakustanteisesti (10 € käteisellä).
Ilmoittaudu mukaan 8.3.2018 mennessä tästä linkistä >> 
Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoita mahdollisista muutoksista Ulla Harjulle:  tiedottaja@linnaseutu.fi tai puh. 040 5312 153

OHJELMA

klo 8.50             Kokoontuminen bussille ja lähtö ABC Riihimäki – Kinturintie 2, Riihimäki
Klo 9.00             Trans Farm Oy
Trans Farm on maailman johtava kuminantuottaja ja jatkojalostaja, jolla on vientiä yli 40 maahan ympäri maailman. Tutustumme yritykseen ja sen tiloihin Riihimäellä.
http://www.transfarm.fi/

Klo 10.50           Makuliha Oy
Makuliha tunnetaan muun muassa käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista ja leikkeleistä. Kaikki tuotteet kehitetään, maistetaan ja valmistetaan maatilalla Tammelassa. Kuulemme yrityksen tarinan. Aikaa on myös ostoksille tilapuodissa.
http://www.makuliha.fi/
Klo 11.50           Portaan Nahkurinverstas, Porras – lounas (omakustanteinen)
Lounastamme Portaan Nahkurinverstaassa Tammelassa Hämeen Härkätien varrella. Yritys tarjoaa majoitusta, kokous- ja juhlatiloja. Paikalla on myös ainutlaatuinen nahkatehdasmuseo.
http://www.nahkurinverstas.fi/
Klo 13.15           Lopen rakennuspuu
Lopen Rakennuspuun osaamisalaa ovat oksattomat ja vähäoksaiset sisustuspuut. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka omissa tuotantotiloissa Lopen Vojakkalassa. Kuulemme yrityksen tarinan.
https://lopella.fi/
Klo 14.15           Evon Luonto Oy, Räyskälän Suuri Huvila – iltapäiväkahvit
Evon Luonto tarjoaa yksilöllisiä kohteita majoitus-, kokous- ja virkistyskäyttöön Evolla, Aulangolla ja Lopella. Räyskälän Suuri Huvila sijaitsee Lopella Kaartjärven rannalla. Kuulemme yrityksen toiminnasta ja nautimme paikalla iltapäiväkahvit.
http://evonluonto.fi/
Klo 15.45           Takaisin ABC Riihimäellä
Tulosta retken ohjelma tästä >>
 
Kierroksen järjestää Hämeenraitti, Maaseuturahoitus Hämeessä -viestintähanke. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa.
Lisätietoja: tiedottaja Ulla Harju, tiedottaja@linnaseutu.fi tai puh. 040 5312 153