Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Uusiutuvan energian mahdollisuudet maa- ja metsätaloudessa -päivä Hämeenlinnassa

Hämeen Ammattikorkeakoulun opiskelijat järjestävät uusiutuvaan energiaan liittyvän koulutus- ja demopäivän Visamäen kampuksella 25.02.2016.
Tilaisuudessa käsitellään uusiutuvan energian mahdollisuuksia maataloudessa painottuen biokaasu- ja metsäenergiaan. Lisäksi aihepiireistä järjestetään työpajoja, joissa kokeillaan biokaasu- ja metsäenergialaskureita. Tilaisuus on tarkoitettu viljelijöille, maaseudulla toimiville mikro- ja pienyrityksille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. 
Tilaisuus on osa InforME – Informaatiomuotoilulla maaseudun uusiutuvan energian mahdollisuudet esille -hanketta, jota toteutetaan vuosina 2016-2018. Maaseuturahaston rahoittaman tiedonvälityshankkeen kohderyhmänä ovat uusiutuvasta energiasta ja energian käytön tehostamisesta kiinnostuneet maatilat ja muut maaseudulla toimivat mikro- ja pienyritykset, kyläyhteisöt ja kunnat. Hankkeen päätoteuttaja on Lahden ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina ovat Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Hämeen ammattikorkeakoulu, ProAgria Etelä-Suomi sekä ProAgria Keskusten Liitto.
Lisätietoja:
Antti Koskinen (metsäenergia)
puh. 050 338 4277 antti.koskinen@student.hamk.fi
Kati Alén (biokaasu)
puh. 050 499 4933 kati.alen@student.hamk.fi
Antti-Jussi Holkko (aurinko ja tuuli)
puh. 040 577 7246 anttijussi.holkko@student.hamk.fi
Susanna Vanhamäki (InforME-hanke)
puh. 044 708 1516 susanna.vanhamaki@lamk.fi
www.lamk.fi/informe