Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Tuotteista ruoka- ja maisema palvelumuotoilun avulla/Palma-työpaja 4, Hauho

Aika: 19.3.2019
Paikka: Iloranta, Rukkoilantie 129, Hauho
Miten maisema näkyy yrityksesi palvelupoluilla? Hyödynnätkö tarpeeksi ympäristöäsi palvelutarjonnassa? Miten yhdistää ruoka & maisema ja tarjota asiakkaille uudenlaisia elämyksiä?
Tervetuloa mukaan PALMA -hankkeen työpajaan tutustumaan palvelumuotoiluun maiseman näkökulmasta! Työpaja on suunnattu Kanta- ja Päijät-Hämeen maaseudun matkailu- ja palvelualan yrittäjille. Sen järjestävät LAMK ja ProAgria Etelä-Suomi. Perehdymme päivän aikana tarkemmin ruoan ja maiseman yhdistämiseen sekä maisemaan osana palvelumuotoilua. Ilorantaan tutustumisen ohella pääsemme kuulemaan myös Tiirinkosken Tehtaan yrittäjää. Yritys valittiin viime vuonna Hämeen Maistuvaksi maaseutuyritykseksi.
Ohjelma
09.00 Tervetuliaissanat & aamukahvi
09.30 Esittelykierros
09.45 Ilorannan yrittäjien tervehdys, Samu Lescelius
10.00 Maisema ja ruoka somessa
10.30 Tiirinkosken Tehtaan yrittäjä Nina Toivonen: maiseman merkitys yritykselle
11.00 Ruokamaisema- tuotteet
11.30 Lounas
12.30 Ilorannan yrittäjä, Samu Lescelius. Maisemaa hyödyntävän palvelun / tuotteen esittely
13.15 Työpaja: Ruoka&maisema
14.15 Kahvit
14.30 Työpaja: Maisema palvelupolun varrella
15.00 Ryhmätöiden purku
15.30 Mitä seuraavaksi?
16.00 Päivän lopetus
Pohdimme, miten maisema voidaan ottaa monin tavoin huomioon yrityksen palveluissa sekä miten yhdistää kokemuksena ruoka ja maisema. Keskustelemme myös yhdessä, miten tarjota asiakkaalle kokonaisvaltainen elämys vuodenajat ja vuorokauden ajat huomioiden.
Työpajan tavoitteena on, että osallistujat kasvattavat ymmärrystään maisemasta osana palvelumuotoilua, pääsevät verkostoitumaan ja tuottamaan palveluideoita, joita he voivat testata omassa liiketoiminnassaan.
Työpaja on maksuton. Hanke tarjoaa osallistujille kahvit, lounas on omakustanteinen. Ilmoittaudu nopeasti mukaan, työpajaan mahtuu 30 osallistujaa: https://proagria.fi/tapahtumat/palma-tyopaja-4-tuotteista-ruoka-maisema-palvelumuotoilun-avulla-11111
PALMA-hanketta rahoittaa maaseuturahasto ja se toteutetaan ajalla 1.1.2018-31.12.2019.