Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
previous arrow
next arrow
Slider

Tuottajalta tukkuun –infotilaisuus, Riihimäki

Tuottajalta tukkuun – infotilaisuus torstaina 17.11.2016 klo 14.30 – n. 17.30 (kahvit klo 14 alkaen) Hämeen ammattikorkeakoululla, C213 (2. krs.), Kaartokatu 2, 11100 Riihimäki.
Tilaisuuden tavoitteena on tuoda tietoa ammattikeittiösektorilla (Foodservice ent. HoReCa) toimivien tukkujen toiminnasta sekä luoda yhteistyömahdollisuuksia eri tukkutoimijoiden kanssa. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti Kanta- ja Päijät-Hämeen alueen elintarvikeyrittäjille.
Ohjelma
14.00 Kahvit ja ilmoittautuminen (Kahvitarjoilu 1. kerroksen kahvilassa)
14.30 Tervetuloa, Sanna Lento, HAMK
14.35 Miten toimin HoReCa -tukkujen kanssa – opas, Päivi Töyli, Turun yliopiston Brahea-keskus
15.05 Tuotekortin esittely, Sanna Lento, HAMK
15.15 GS1 yritystunniste ja tilaus-toimitusjärjestelmä Golli pk-yrittäjän apuna, Mikko Luokkamäki, GS1 Finland
15.45 Aluetukkutoimintamalli paikallisten tuotteiden saamiseksi ammattikeittiöihin, Mertsi Töttölä
16.00 Paikalla olevien tukkujen esittäytymiset
n. 16.30 eteenpäin; etukäteen sovittujen tapaamisten toteutus (á 10 min/yritys/tukku)
Tulosta ohjelma tästä >>
Ilmoittautumiset pe 11.11. mennessä:
siri.Taalas@mtk.fi, puh. 040-545 4117.
Ilmoita samalla kiinnostuksesi tavata henkilökohtaisesti alla mainittujen HoReCa- tukkujen edustajia: He-Vi Hasila, Kespro, LähiPuoti Remes, Meira Nova, Wihuri Oy Aarnio
Valitse 1-2 ensisijaista toivetta sekä kerro, mitä tuoteryhmää/tuotetta edustat. Täytä tuotekortti etukäteen ja tuo esimerkkituote mukanasi tapaamiseen.
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä:
Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke
Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke
Kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä -tiedonvälityshanke