Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

TriPla-hankkeen työllistämisinfo – Lammi

Löytyykö yhdistyksestäsi työtä, jolle kaivattaisiin tekijää? Palkkatukityöllistäminen voisi olla yksi ratkaisu.
TriPla-hanke kutsuu kaikki Lammin yhdistystoimijat tervetulleiksi tiistaina 29.3. klo 18-19 työllistämisinfoon seurakuntatalon kokoushuoneessa, Katariinantie 2, 16901 Lammi.

Tilaisuudessa kerrotaan, miten työllistäminen käytännössä tapahtuu, millaisiin tehtäviin yhdistykset ovat ottaneet työntekijän hankkeen avustamana ja millaisia kokemuksia on saatu.
TriPla-hankkeen tehtävänä on auttaa yhdistyksiä työllistämään palkkatuen avulla työntekijä esim. kylä- tai yhdistysavustajan tehtäviin. Osa-aikaisen työntekijän palkkaaminen on yhdistykselle edullista ja TriPla-hanke hoitaa paperiasiat yhdistyksen puolesta. Työntekijän tehtävät muodostetaan yhdistyksen tarpeen mukaan ja hanke auttaa sopivan työntekijän löytämisessä.
Yhteydenotot: heli.laurikainen@triplahanke.fi tai puh. 0400 944 802.
Tutustu TriPla-hankkeen verkkosivuihin tästä >>
TriPla-hanke on Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen seutukuntien alueella toimiva välityömarkkinahanke, joka tarjoaa työnantajille ja työnhakijoille yksilöllisiä ratkaisuja työllistämiseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Hanke toimii tiiviissä yhteistyössä Hämeen TE-toimiston ja alueen kuntien kanssa. Hankkeen käytännön toteutuksesta vastaa LounaPlussa ry yhdessä Hämeen Kylät ry:n kanssa.