Aika: Mustialassa 8.11.2017 kello 12.00-15.00
Paikka: Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Vanha Opisto, Juhlasali
Tervetuloa kehittämään hämäläistä verkostoa, joka jalostaa ja käyttää raaka-aineensa ja tuotteensa itse. Löydä itsellesi sopiva kumppani tai tuotteellesi raaka-aineet. Tule kasvattamaan hämäläisen maaseudun elinvoimaisuutta ja kilpailukykyä.
Aiheena tarinan merkitys markkinoinnissa ja tuotteen brändäyksessä. Tule kuuntelemaan Kyrö Distilleryn tarina ja suunnittelemaan omaasi!
Aikataulu:
12.00 Tilaisuuden avaus
12.10 Yrityksen tarina, Miko Heinilä / Kyrö Distillery
”Maatalon poika, joka päätyi Wärtsilän ja saunan kautta tislaamon perustajaksi.”
Kyrö Distillery Company sai alkunsa vuonna 2012 saunassa poikaporukan ihmetellessä miksi suomalaista ruisviskiä ja ruisginiä ei valmisteta. 2014 tislaamon valmistuttua on se ponnistanut mielenkiintoiseksi brändiksi ulkomaita myöten. Nyt on mahdollisuus kuulla missä tänään mennään, mutta maailmanvalloitus jatkuu.
12.45 Tehtävänanto ja tarinan luonnin pohjustus
13.00 Tarinan luontia ja sen piirteisiin tutustumista pienryhmissä
Kahvia ja pullaa
14.00 Tarinoiden purku ja niiden vaikuttavuuden sekä kerronnan pohdintaa Miko Heinilän johdolla.
14.45 Hämäläiselle maaseutukartalle itsensä laittaminen ja yhteistyökumppaneihin tutustuminen
15.00 Tilaisuuden päätös
InnoRuoka –hanke järjestää tilaisuuden yhteistyössä Boosti –hankkeen, Hymy –hankeen ja ELINA-hankkeen kanssa.
Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen Huttulassa ennen tapahtumaa.
Mikäli sinulla on yritys, tuote, palvelu tai idea, jolle haluat luoda tarinan, ilmoita siitä ilmoittautuessasi.
Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille!
Ilmoittatumiset 1.11.217 mennessä tästä tai riitta.lehtinen@hamk.fi
Lisätietoa: Riitta Lehtinen, riitta.lehtinen@hamk.fi, p. 050 5745383