Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Suomen paras ruokamatkailutuote -kilpailu alkaa jälleen!

Yhdessä tekoja! Kolmas ruokamatkailukilpailu 2019 on täällä!


Suomen paras ruokamatkailutuote -kilpailulla rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta, paikallisuuteen perustuvaa ruokamatkailutarjontaa. Kilpailuun haetaan yrityksiä ja yhteisöjä, jotka ovat innovatiivisia ruokamatkailun edelläkävijöitä ja tarjoavat matkailijoille ruokaan liittyviä elämyksiä.

Kilpailun tavoitteena on vahvistaa elämyksellisen ruokamatkailun tuotteistamista, etsiä ruokamatkailun kärkituotteita ja vahvistaa aitoa yhteystyötä.
Kilpailuun voivat osallistua Manner-Suomen alueella toimivat yritykset ja yhteisöt 17.1-17.3.2019 välisenä aikana. Vaikka olisit osallistunut vuosina 2015 tai 2017, osallistu ihmeessä uudestaan. Voit myös ehdottaa ruokamatkailuun liittyvää tahoa osallistumaan kilpailuun.
Voittajalle tiedossa kehittämisrahaa
Ruokamatkailukilpailun voittaja palkitaan 3 000 euron ruokamatkailutuotteen kehittämisrahalla. Voittajista tehdään myös video. Kilpailun voittaja ja finalistit saavat markkinoinnillista näkyvyyttä Visit Finlandin kanavissa sekä mahdollisuuden osallistua yhteiseen sparrauspäivään Helsingissä. Yritykset saavat mahdollisuuden verkostoitua sekä oppia parhaita käytänteitä muilta.
Kilpailun rahoittaja on Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Haaga-Helia amk palkitsee voittajan 3 000 euron kehittämisrahalla. Kilpailua koordinoi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu.
Ruokamatkailukilpailun arviointiryhmä 2019:

  • Kirsi Viljanen, lähiruokaohjelman koordinaattori, maa- ja metsätalousministeriö
  • Terhi Hook, kehittämispäällikkö, Visit Finland (Business Finland Oy)
  • Päivi Töyli, projektipäällikkö, Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke
  • Mariaana Nelimarkka, freelance -ruokatoimittaja

Kilpailulomakkeen >>  voit täyttää suomen, ruotsin tai englannin kielellä.
Voit myös ilmiantaa mielestäsi Suomen parhaan ruokamatkailutuotteen. Otamme yritykseen yhteyttä ja kannustamme osallistumaan kilpailuun. Vastaajien kesken arvomme kaksi Sami Tallbergin Villisienikeittokirjaa. Ilmianna tästä >>

Lisätietoja kilpailusta:
Kristiina Havas, kristiina.havas(at)haaga-helia.fi, puh. 0500 688332

Kaikki