Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä

Sosiaalinen media hankkeiden viestinnässä -etäkoulutus

Hämeenraitin viestintäkoulutussarja jatkuu. Tällä kertaa perehdymme sosiaalisen median käyttöön hankkeiden viestinnässä ja markkinoinnissa.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia teemoja:

  • viestinnän lähtökohdat: miksi ja kenelle?
  • oikeat kanavavalinnat: missä hankkeemme kannattaa viestiä?
  • monipuolista sisältöä ihmisille: vinkkejä somesisältöjen tekemiseen
  • jatkuva kehittäminen some-onnistumisten avaimena: seuraa, analysoi ja opi.

Tässä webinaarissa viestinnän pitkän linjan asiantuntija ja sosiaalisen median kouluttaja Piritta Seppälä Viestintä-Piritta Oy:sta tarjoilee vinkkejä hankkeiden viestintään ja markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Piritta on kouluttanut vuosien varrella monia hankkeita ja organisaatioita viestimään tehokkaasti sekä resurssien mukaisesti somessa. Pirittan koulutuksia kiitellään myös webinaarimuotoisina ja hän osaa vastata osallistujien kysymyksiin sopivien esimerkkien kautta.

Ilmoittaudu mukaan nyt heti tai viimeistään ma 15.2.2021

Ilmoittautuneille lähetetään vielä ennakkokysely, jonka mukaan vielä kohdistamme koulutusta juuri meidän porukalle sopivaksi. Koulutuksen Teams-linkin lähetämme lähempänä ajankohtaa ilmoittautuneille.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille.

Lue lisää Viestintä-Pirittasta

Hämeenraitti järjestää kevään 2021 aikana kerran kuussa viestintäkoulutuksen. Koulutuksien aiheet on kerätty paikallisilta toimijoilta. Koulutuksesta tulee tallenne katsottavaksi Hämeenraitin viestintä-Teamssiin. Jos et ole saanut vielä kutsua viestintä-Teamssiin, mutta sinulla on maaseuturahoitusta saanut hanke tai yritys, laita viestiä tiedottaja(at)hameenraitti.fi niin lisäämme sinut listoille.

Tiistai 23.2.2021 klo 9-11

kouluttajana Piritta Seppälä

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 15.2.2021 mennessä.

Kaikki