Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä

Some-mainonnan perusteet -etäkoulutus

Hämeenraitin viestintäkoulutussarja jatkuu. Tämänkertaisessa  koulutuksessa paneudumme sosiaalisen median maksulliseen mainontaan.

Some-kanavien mainonnan työkalut kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti, joten aiheeseen kannattaa perehtyä huolellisesti ennen kuin ryhtyy itse mainostamaan ja käyttämään eri työkaluja. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät eri mainospalveluiden toimintaperiaatteen, osaavat valita oikean mainoskanavan omiin tarpeisiinsa, tietävät miten aloittaa palveluiden käyttäminen ja osaavat välttää tyypillisimmät mainostajien tekemät virheet.

Koulutuksen tarkoitus ei ole valmentaa osallistujia työkalujen käyttämiseen, vaan laajentaa heidän ymmärrystä siitä

● mitä some-mainonta on
● mihin ja miksi sitä käytetään
● milloin ja mihin mainontaa kannattaa käyttää ja milloin ei
● mitä ovat some-mainonnan sudenkuopat ja kuinka välttää ne
● miten valita oikeat kanavat some-mainonnassa
● mitä työkaluja on olemassa ja mitä niistä pitää tietää ennen kun ryhtyy
itse käyttämään niitä
● miten arvioida maksullisen mainonnan budjettia
● missä tilanteessa ja mihin tehtäviin kannattaa pyytää ammattilaisen apua
● miten some-mainonta on kehittyneet viime aikoina ja mitä muutoksia on mahdollisesti odotettavissa.

Kouluttajana meillä on Anni Penttilä Viestintä-Piritta Oy:stä. Anni Penttilä on toiminut Viestintä-Pirittan tiimin sosiaalisen median ja
Google-mainonnan asiantuntijana ja kouluttajana syksystä 2019 lähtien. Penttilällä on usean vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin konsulttina ja kesällä 2019 hän siirtyi yrittäjäksi omaan yritykseen.

Penttilä on kouluttanut erilaisia yrityksiä, yhdistyksiä ja yrittäjiä tekemään tuloksellista mainontaa niin Facebookissa, Instagramissa kuin Googlessa. Penttilä käyttää aktiivisesti näitä kanavia myös asiakkaiden kanssa erilaisissa kampanjoissa ja jatkuvissa mainonnan ratkaisuissa.

Ilmoittaudu mukaan nyt heti tai viimeistään ma 15.3.2021

Ilmoittautuneille lähetetään vielä ennakkokysely, jonka mukaan vielä kohdistamme koulutusta juuri meidän porukalle sopivaksi. Koulutuksen Teams-linkin lähetämme lähempänä ajankohtaa ilmoittautuneille.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille.

Lue lisää Viestintä-Pirittasta

Hämeenraitti järjestää kevään 2021 aikana kerran kuussa viestintäkoulutuksen. Koulutuksien aiheet on kerätty paikallisilta toimijoilta. Koulutuksesta tulee tallenne katsottavaksi Hämeenraitin viestintä-Teamssiin. Jos et ole saanut vielä kutsua viestintä-Teamssiin, mutta sinulla on maaseuturahoitusta saanut hanke tai yritys, laita viestiä tiedottaja(at)hameenraitti.fi niin lisäämme sinut listoille.

25.3.2021 klo 9-11

Ilmoittaudu mukaan nyt heti tai viimeistään ma 15.3.2021

Ilmoittautuneille lähetetään vielä ennakkokysely, jonka mukaan vielä kohdistamme koulutusta juuri meidän porukalle sopivaksi. Koulutuksen Teams-linkin lähetämme lähempänä ajankohtaa ilmoittautuneille.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille.

Kaikki