Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Sisä-Suomen kalatalousryhmän opintomatka Pohjois-Suomeen

Sisä-Suomen kalatalousryhmä järjestää opintomatkan Ranualle, Sodankylän Lokkaan ja Kuusamoon 28.-30.6.2016. Matka on tarkoitettu ensisijaisesti kaupallisille kalastajille ja sellaiseksi aikoville. Mukaan halutaan myös alan kehittäjiä ja asiantuntijoita. Mukaan mahtuu 26 henkilöä, joista noin puolet toivotaan olevan kalastajia tai muita alan elinkeinonharjoittajia.
ILMOITTAUTUMINEN ja lisätietoja:
Sähköpostilla osoitteeseen janne.ruokolainen(at)paijanne-leader.fi tai puhelimella, p. 044 7124 209
Tarkempi ohjelma TÄÄLTÄ
 
Sisä-Suomen kalatalousryhmän toiminnan tarkoituksena on kehittää ja vahvistaa toiminta-alueensa elinkeinokalataloutta. Käytännön toimenpiteitä tässä työssä ovat mm. alueen toimijoiden aktivointi, elinkeinokalataloutta palvelevan infrastruktuurin kehittäminen sekä osaamisen ja yhteistyön lisääminen. Ryhmän toiminta-alue kattaa Keski-Suomen ja Päijät-Hämeen maakunnat sekä osia Kymenlaakson ja Etelä-Savon maakunnista.
Sisä-Suomen kalatalousstrategian ja kalatalousryhmän strategian laadinnasta ovat vastanneet kalatalousryhmän toiminta-alueella toimivat Leader -toimintaryhmät: Etpähä ry, Jyväsriihi ry, Maaseutukehitys ry, Pohjois-Kymen kasvu ry, Päijänne-Leader ry, Vesuri-ryhmä ry ja Viisari ry yhdessä alueen elinkeinokalatalouden harjoittajien, vesialueiden omistajien sekä alueen oppilaitosten ja muiden kehittäjäyhteisöjen kanssa.