Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Sertifiointi- ja liiketoiminnan kehittämistyöpaja, Hämeenlinna

Aika: 11.4.2017 kello 9-17 ja 12.4.2017 kello 9-16
Paikka: HAMK Evo, Hämeenlinna

 
Haluatko tietää lisää sertifioinnista (PEFC, FSC ja CoC)? Kiinnostaako yhteistyö muiden metsäpalvelu- ja koneyrit-täjien kanssa? Haluatko työkaluja liiketoimintasi kehittämiseen?
Tervetuloa Uudistuva metsäyrittäjä –hankkeen sertifiointi- ja liiketoiminnan kehittämistyöpajaa! Työpajassa pääset päivittämään osaamisesi PEFC- ja FSC-sertifikaateista sekä puun alkuperäketjun hallinnasta, digitaalisista tietovaroista ja työkaluista, kehittämään liiketoimintaa ja työhyvinvointia.
 
 
Ohjelma, tiistai 11.4. klo 9.00 – 17.00
Koulutuksessa kerrotaan yrittäjän näkökulmasta katsottuna, mitä sertifiointi merkitsee sinun yritystoimintasi kannalta. Käymme läpi keskeisen kriteeristön, haku-menettelyt ja sudenkuopat. Voit koulutuspäivän jälkeen päättää tason, miten oma yrityksesi reagoi kasvaviin vaatimuksiin tai vaihtoehtoisesti tunnet perusteet, miksi sertifioinnista voi vielä pitäytyä.
Kouluttaja Raimo Asikainen, CareliaForest Consulting Oy, itsekin metsäpalveluyrittäjä. Raimo organisoi metsäpalveluyritysten CoC-ryhmää ja on ollut mukana luomassa FSC-järjestelmän kriteeristöä Suomeen aikanaan. Palveluiden kehittämistilaisuus päivän päätteeksi.
Ohjelma, keskiviikko 12.4. klo 9.00 – 16.00
Toisen päivän aikana opit ymmärtämään onnistuneen liiketoiminnan keskeiset osat ja osien keskinäiset vaikutukset. Syvennymme esimerkkiyrityksen avulla asiakkaiden erilaisiin odotuksiin ja miten palvelua voi muokata vastaamaan vielä paremmin asiakkaan tarpeisiin. Perehdymme yhdessä myös tavoitteellisen yhteis-työn ja työhyvinvoinnin merkitykseen metsäalan yrittäjälle.
Valmentajina toimivat Turun yliopiston kauppakorkea-koulun Helka Kalliomäki ja Hilkka Halla. Helkalla on monipuolinen näkemys verkostoista liiketoiminnan kehittämisessä. Hilkka on maaseutuyritysten johtamiseen perehtynyt metsänomistaja.
Päivässä käsitellään myös metsäyrittäjän työhyvinvointia.
 
Tilaisuus on osallistujille maksuton.
 
Lisätietoja tästä