Aika: maanantai 23.4.2018 klo 9–15
Paikka: Lehmustien Juhlatalo, Lehmustie 1, 11910 Riihimäki
Kohderyhmänä: elintarvike- ja matkailualan yrittäjät, ammattikeittiöt, rahoittajat, kehittäjät
Ohjelma
Klo 9.00 Aamukahvia tarjolla
Klo 9.30 Päivän avaus, Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu
Klo 9.35–11.30 Elintarvikeviennin askeleet – kokemuksia, vinkkejä ja apua vientiin
-
- Oatlaws -kauratuotteita maailmalle, kokemuksia ja havaintoja elintarvikeviennin aloittamisesta, Teppo Ylä-Hemmilä Oatlaws Oy
- Elintarvikeviennin perusedellytykset viranomaisnäkökulmasta, Sanna Kiuru, Elintarviketurvallisuusvirasto
- Yritysten neuvonta ja kehittämisavustukset kansainvälistymiseen, Tuomo Kauha, Hämeen ELY-keskuksen kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori
- Grüne Woche 2019 Berliini, Suomi messujen kumppanina – mitä mahdollisuuksia se tuo Hämeelle ja yrityksille, Anni-Mari Syväniemi, MTK
Klo 11.30–12.30 lounas (omakustanteinen, 10€)
Klo 12.30–15 Häme ruokamaakuntana
- Johdatus teemaan, Päivi Rönni, MTK Häme, Kasvua Hämeessä ruokatuotannon kehittämisohjelma
-
- Yrittäjien ja maakunnan toimijoiden näkemyksiä ruokamatkailun tilanteesta ja tulevaisuudesta Kanta- ja Päijät-Hämeessä
- Hämeen ruokamaakuntaprofiili – millaista ruokamaakuntakuvaa haluamme viestiä ja miten?, työpajatyöskentelyä kohti konkretiaa
- Yhteenvedot työpajoista
Ilmoittautumiset 19.4.2018 mennessä Sanna.Lento@hamk.fi.
Lisätietoja: Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu, p. 040-509 6443 ja
Päivi Rönni, MTK Häme, Paivi.Ronni@mtk.fi, p. 040-563 4074.
Tapahtuman järjestävät Kasvua Hämeessä -tiedonvälityshanke ja Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke.
Tule ja tuo omat ideasi Hämeen ruokamaakunnan kehittämiseen!