Aika: 12.1.2018 klo 10-14
Paikka: Lepolan talo, Kappalaisentie 53, Hausjärvi
Hämeessä on hyvät eväät- ruokaketjun kehittämisseminaari 12.1.2018 Hausjärvellä klo 10-14
Mikä on tärkeää hämäläisen ruokaketjun kehittämisessä nyt ja tulevaisuudessa? Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden alustuksia ja keskustelua mitkä asiat ohjaavat hämäläistä ruokaketjua ja sen kehittämistä. Seminaarissa kuullaan myös Kasvua Hämeessä -kehittämisohjelman tuloksia kuluneelta kahdelta vuodelta ja lisäksi seminaarissa esitellään Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokaketjun merkitys maakuntien aluetaloudelle – julkaisu.
Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ruokaketjun toimijoille ja sen järjestävät Kasvua Hämeessä-ohjelmaa toteuttavat hankkeet.
Ohjelma
9.30 Aamukahvit
10.00 Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokaketjun merkitys maakuntien aluetaloudelle – Siri Taalas, MTK Häme
10.20 Kasvua Hämeessä -kehittämisohjelman tuloksia, ohjelman merkitys kehittämistyön koordinoijana – Kasvua Hämeessä-hanketoimijat
11.00 Lounas (omakustanne)
11.45 Maaseutuohjelman tulevaisuus – Minna-Mari Kaila, MMM
12.15 llmastoviisas maatalous – mitä se voi tarkoittaa? – Riitta Savikko, Luke
12.45 Ruokajärjestelmän kestävyys ja tulevaisuusnäkymät – Hanna Mattila, Sitra
13.15 Paneelikeskustelu- hämäläisen ruokaketjun eväät tulevaisuuteen – paneelin vetäjänä Päivi Rönni
14.30 Tilaisuuden päätös
Ilmoittautumiset toivotaan maanantaihin 8.1. mennessä oheisen linkin kautta:
https://link.webropolsurveys.com/S/D7701B4C34A05F7B
Kasvua Hämeessä -kehittämisohjelman hankkeet:
Kasvua Hämeessä, MTK Häme
ELINA – Elinvoimainen maatilatalous Hämeessä, ProAgria Etelä-Suomi
VoPu – Voimaa puutarhayritysten osaamiseen, ProAgria Etelä-Suomi
Tiedokas – Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke, HAMK
InnoRuoka – Innovaatioilla ja kokeilutoiminnalla kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä, HAMK, Salpaus, Luke
TERVETULOA!