Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Ruoka-alan hanketreffit, Helsinki

Aika: torstai 12.4.2018 klo 12-15
Paikka: Messukeskus Kokoustamo, seminaaritila 204-205 , Helsinki
Lähiruokakoordinaatio kutsuu ruoka-alan hankkeita hanketreffeille.
Tilaisuus on maksuton. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan Lähiruoka & Luomu-messujen kanssa (https://kevatmessut.messukeskus.com/messuilla/luomulahiruoka/) ja klo 10 julkistetaan myös vuoden 2018 lähiruokateko. Hanketreffien osallistujat pääsevät seuraamaan myös näitä tapahtumia.
Sisäänkäynti: Eteläinen, os. Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Huomioi sisäänkäyntiosoite, sillä Hotelli Holiday Inn on suljettuna korjaustöiden vuoksi. Kokoustila sijaitsee 2. kerroksessa. Lähin pysäköinti Kokoustamon pysäköintialueella osoitteessa Ratamestarinkatu 13 tai Messukeskuksen Pysäköintitalossa.
PÄIVÄN SISÄLTÖ
Päivän tavoitteena on tukea lähiruokaan liittyvien kehittämiskäytäntöjen leviämistä, toimijoiden vuorovaikutusta, kokemusten vaihtoa ja uusien hankeideoiden syntymistä verkottumalla muiden alan kehittäjien kanssa.
KENELLE
Eteläisen Suomen hanketreffit ovat erityisesti suunnattu uusmaalaisille, varsinaissuomalaisille, hämäläisille, kaakkoissuomalaisille sekä eteläsavolaisille hankkeille. Myös muut ovat tervetulleita!
ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 1.4. http://ty.fi/hanketreffit1204
Tapahtumainfo pdf:änä
Vastaava läntisen Suomen hanketreffit pidetään Huittisissa 24.8. Lisätietoja tulee mm. aitojamakuja.fi sivujen tapahtumakalenteriin!