Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Raittiriihi, Hämeen ja Keski-Suomen maaseutukehittäjien kesäleiri – Pajulahti

Tervetuloa Raittiriihen ja keskisuomalaisten Pöllöparlamentin hankevetäjien ja maaseudun kehittäjien kesäleirille 3.-4.6. Liikuntakeskus Pajulahteen Nastolaan, Lahteen (https://pajulahti.com/). Tapaamisen tavoitteena on hanketoimijoiden ja kehittäjien verkostoituminen yli maakuntarajojen, yhteistyön ideointi ja virkistäytyminen.
Ensimmäisenä päivänä kuulemme asiaa verkostojen voimasta ja yhteistyön mahdollisuuksista. Lisäksi pidämme työpajoja ja toiminnallisia hanke-esittelyjä teemoittain. Toisena päivänä kierrämme Päijät-Hämeessä eri kohteissa hankkeisiin tutustuen. Tämän sähköpostin liitteessä on kaksipäiväisen kesäleirin tarkempi ohjelma.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.5 mennessä linkin kautta: https://www.lyyti.in/kesaleiri2019
Osallistujat maksavat mahdolliset majoituskulut ja ruokailut itse, yhteinen bussikuljetus toisen päivän hankekierroksella on osallistujille maksuton. Osallistujamäärästä riippuen hämäläiset voivat matkata hankekierroksen ajan keskisuomalaisten kyydissä Sysmään, sieltä järjestämme tarvittaessa oman kuljetuksen takaisin Pajulahteen.
Ilmoittautumislomakkeessa kysytään myös majoitustiedot. Jos siis hämäläisetkin haluavat majoittua Pajulahdessa, on se mahdollista. Me varaamme majoitukset kootusti ilmoittautumislomakkeiden tietojen perusteella Pajulahdesta.
 
Hämeen ja Keski-Suomen maaseutukehittäjien kesäleiri
Aika: 3.-4.6.2019
Paikka: Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167 Nastola, Lahti
Kenelle: Tapaaminen on tarkoitettu maaseuturahaston hankkeissa tai maaseudun kehittäjinä toimiville
Tavoite: Tapaamisen tavoitteena on hanketoimijoiden ja kehittäjien verkostoituminen yli maakuntarajojen, yhteistyön ideointi ja virkistäytyminen.
Yhteisen tapaamisen myötä löydetään uusia kehittäjäkumppaneita toisesta maakunnasta, jaetaan hyviä kehittämisen käytäntöjä ja ideoidaan uutta yhteistyötä.
 
Lisätiedot leirivastaavilta:
Hämäläiset: Ulla Harju, tiedottaja@linnaseutu.fi 040 531 2153
Keskisuomalaiset: Jenni Tiainen, jenni.tiainen@jyvasriihi.fi 044 988 2154
 
Yhteistyössä: Hämeenraitti, JyväsRiihi ry, Sykettä2-viestintähanke, Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke, Linnaseutu ry, Päijänne-Leader ry, Etpähä ry, Maaseutuverkostopalvelut