Oletko harkinnut tuottaa lisäarvoa kasvattamillesi marjoille, hedelmille tai vihanneksille jatkojalostamalla itse niistä myyntikelpoisia elintarvikkeita? Voimaa puutarhayritysten osaamiseen – VoPu tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua fermentoitujen ja jäädytettyjen marja-, hedelmä- ja vihannestuotteiden valmistukseen. Näiden kahden päivän aikana osallistujat saavat pienen käsityksen, kuinka jatkojalostus myyntiä varten toimisi.
Kouluttajana toimii Matti Tapaila Hämeen ammatti-instituutista.
Torstai 12.10.
Fermentoitujen ja jäädytettyjen kasvi- ja marjapohjaisten tuotteiden valmistus – raaka-aineista tuotteiksi
9.00 Työkaluja fermentoitujen tuotteiden valmistukseen
Työkaluja jäähdytettyjen tuotteiden valmistukseen
11.30 Lounastauko
12.30 Aiheet jatkuvat
15.30 Koulutuspäivän päätös
Perjantai 13.10.
Teoriasta käytäntöön – päivä ( tarvittaessa kaksi noin 10 henkilön työryhmää, pitkämatkalaiset ensimmäiseen)
9 – 11.30 RYHMÄ 1
(12.30 -15 RYHMÄ 2)
Ilmoittautuminen viimeistään 30.9. mennessä TÄSTÄ tai soittamalla Kalle Laine 0400 898 663
Lisätietoja kohtaan voi laittaa raaka-ainetoiveita
Osallistu myös syyskuussa järjestettävään soseiden, hillojen ja pikkelsien koulutukseen
Puutarhatuotteiden jatkojalostuspäivät 2: Fermentointi ja kylmäkäsittely, Hämeenlinna
Aika: 12.10.2017 klo 09.00 sekä 13.10.2017 klo 9.00
Paikka: Kankaistenkatu 33, 13220 Hämeenlinna
Hinta: 40€ + alv