Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä

Päijät-Hämeen kyläralli – osallistu kotisohvalta

Päijät-Hämeen Kylät järjestää tänä vuonna Kylärallin ETÄNÄ!

Kylärallin kautta voi tutustua päijäthämäläisiin kyliin, vaikka kotisohvalta. Kyseessä on mobiilipeli, jota voi pelata kuka vaan ja ikärajoja ei ole. Kaikista mukavinta peliä on pelata ryhmänä, perheenä tai muuna yksikkönä. Kylärallin kautta kaikki voi tutustua kyliin ja oppia uusia puolia maakuntamme mahtavista kylistä.

Peli aukeaa Avoimet Kylät -päivänä 13.6.2020.

Kylärallissa heittäytyminen on valttia

Pelin tiimellyksessä voi heittäytyä leikkimään retkeä kyliin: auton voi kasata vaikka keittiön tuoleista ja rattina voi toimia mikron kupu. Kuskiksi voi ryhtyä perheen kuopus ja kartturina olla kuka vaan. Hurjastella ei kuitenkaan kannata, turvallisuus ennen kaikkea. Kylärallissa pisteitä saa oikeista vastauksista, mutta myös heittäytymiskyvystä. Palkintoja on tarjolla paikallisilta yrityksiltä. Palkintojen jako järjestetään myöhemmin.

— Haluamme antaa kylille nykyaikaisen ja hauskan tavan kertoa omasta toiminnasta. Viemme Kylärallin avulla ihmiset virtuaalimatkalle persoonallisiin kyliimme. Peli tehdään vahvasti yhteistyössä kylien kanssa ja tavoitteena on antaa vinkkejä ihmisille lähimatkailukohteista, joita kannatta lähteä kiertämään tilanteen normalisoiduttua, kertoo Henna Pirkonen, Päijät-Hämeen Kylien kyläaktivaattori.

Peli aukeaa Avoimet Kylät -päivänä 13.6.2020.