Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Muutosjoustava ruokajärjestelmä – kohti kestävämpää tulevaisuutta

Koronapandemia, ilmastonmuutoksen kiihtyminen, luontokato ja maatalouden kannattavuuskriisi lisäävät ruoantuotannon ja ruokajärjestelmien haavoittuvuutta. On tärkeää kehittää järjestelmien resilienssiä eli muutosjoustavuutta terveellisen, riittävän ja kohtuuhintaisen ruoan saatavuuden turvaamiseksi yllättävissäkin häiriötilanteissa.

Tervetuloa webinaariin kuulemaan mitä muutosjoustavuus tarkoittaa käytännössä ja mihin maataloudessa ja ruokajärjestelmissä tulee erityisesti kiinnittää huomiota.

Tilaisuudessa esittäytyy tammikuussa 2022 alkanut valtakunnallinen tiedonvälityshanke Ilmastoviisas ja muutosjoustava ruokajärjestelmä pellolta kuluttajalle (MURU) ja uunituoreita tutkimustuloksia suomalaisen ruokajärjestelmän muutosjoustavuudesta Deforfo ja ScenoProt-hankkeiden pohjalta kertovat Luonnonvarakeskuksen tutkijat.

Järjestäjät: Ilmastoviisas ja muutosjoustava ruokajärjestelmä pellolta kuluttajalle, Covid-19 epidemian hillitseminen – osahankkeet DEFORFO ja ScenoProt

Webinaari 22.3.2022 klo 13–15

Tilaisuus järjestetään etätilaisuutena. Webinaari on kaikille avoin ja ilmainen. Ohjelma ja Teams-linkki toimitetaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Varaathan jo nyt päivän kalenteristasi ja kerrot siitä myös kollegallesi!

Lisätiedot tästä linkistä.

Kaikki