Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä

Mediayhteistyö – näin tarjoat juttuja medialle etäkoulutus

Hämeenraitin kevään 2021 ensimmäisessä viestintäkoulutuksessa uppoudutaan mediasuhteiden maailmaan.

Miten solmia hyvät suhteet mediaan? Miten tarjota aiheita ja juttuvinkkejä niin, että niihin oikeasti tartutaan?

Hyvä yhteistyö median kanssa lähtee molemminpuolisesta ymmärryksestä. Mediayhteistyön koulutuksessa käydään läpi median ja toimittajien toimintatapoja sekä eri medioiden uutis- ja valintakriteerejä. Lisäksi koulutuksessa annetaan käytännön vinkkejä hyvien juttupitchien ja tiedotteiden tekemiseen sekä siihen, miten toimittajia kannattaa lähestyä.

Ilmoittaudu mukaan etäkoulutukseen tästä linkistä nyt tai viimeistään 15.1.2021.

Kouluttajana meillä on tällä kertaa Heidi Kalmari Noon Kollektiivista. Heidi on toimittaja, kirjoittaja ja viestinnän asiantuntija, joka hallitsee niin mediatyön, sisällöt, strategisen suunnittelun kuin sparrauksen.

Heidillä on vankka ja monipuolinen tausta mediasta ja editoinnista, erityisesti aikakauslehdistä. Hän on työskennellyt pitkään toimituspäällikkönä ja toimitussihteerinä esimerkiksi Kotivinkissä, Mondossa ja Me Naisissa. Freelancerina hän on tehnyt juttuja laajalti niin aikakauslehtiin kuin vaikkapa radio-ohjelmasarjan Ylelle.

Heidillä on yhtä lailla kokemusta viestinnästä niin projektinvetäjänä kuin asiantuntijana. Heidi on kirjoittanut myös kolumneja ja tietokirjoja vastuullisuus- ja matkailuaiheista.

Ilmoittautuneille lähetetään vielä ennakkokysely, jonka mukaan vielä kohdistamme koulutusta juuri meidän porukalle sopivaksi. Koulutuksen Teams-linkin lähetämme lähempänä ajankohtaa ilmoittautuneille.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille.

Koulutuksesta tulee tallenne katsottavaksi Hämeenraitin viestintä-Teamssiin. Jos et ole saanut vielä kutsua viestintä-Teamssiin, mutta sinulla on maaseuturahoitusta saanut hanke tai yritys, laita viestiä tiedottaja(at)hameenraitti.fi niin lisäämme sinut listoille.

Lue lisää Viestintä-Pirittasta

Lue lisää Noon Kollektiivista

Etäkoulutus ke 27.1. klo 9-11

Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Laita jo kalenteriin myös seuraavat viestintäkoulutukset
(lisätietoa tulee myöhemmin):

Sosiaalinen media hankkeiden viestinnässä tiistai 23.2.2021 klo 9-11, kouluttajana Piritta Seppälä

Some-mainonta hankkeen viestinnässä torstai 25.3.2021 klo 9-11, kouluttajana Anni Penttilä

Kaikki