Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Matkailuyrittäjien ammattimatka Vaasan seudulle

Aika: 6.-7.11.2018
Paikka: Vaasan seutu, lähtö Hämeestä
Tervetuloa mukaan tutustumaan saaristolaismystiikkaan ja vierailemaan Vaasan seudun parhaissa yrityskohteissa. Tapaamme menestyneitä yrittäjiä sekä kuulemme tarinat, jotka siivittävät suomalaista osaamista kansainvälisille markkinoille. Yhteistä yritykselle on luja usko omaan tuotteeseen, korkeat laatuvaatimukset sekä suomalaista luontoa kunnioittavat arvot.
Lue lisää vierailukohteistamme ja lähde mukaan verkostoitumaan ja kuulemaan ideoita, miten voisit kehittää omaa toimintaasi! Matkasta on hyötyä jo toimiville matkailualan yrittäjille.
Ilmoittautuminen viimeistään 1.11.2018 >>
https://etela-suomi.proagria.fi/tapahtumat/parhaita-matkailualan-yritysesimerkkeja-vaasan-seudulta-10580
Mukaan mahtuu 17 yrittäjää Hämeen alueelta.
Hinta 200 € + alv 24 %. Sisältää ohjelman mukaiset matkat, yöpymisen Kalle´s Inn majatalossa, yritysesittelyt, lounaat ja illallisen. Jos haluat majoittua lasi-iglussa, tiedustele hintaa Maija Pitkoselta.
LUOMAJÄRVEN HEVOSKIEVARI OY – Keskiössä palvelujen paketointi, oston helppous ja ruoka
Luomajärven maalaismaisemat Ikaalisissa tarjoavat oivat puitteet rentoutumiseen, juhliin, ratsastukseen ja majoitukseen. Palvelut ovat tuotteistettu ja helposti varattavissa suoraan verkkosivuilta. Asiakas voi valita valmiista lomapaketeista tai suunnitella yhdessä yrittäjän
kanssa oman paketin. Hevoskievarin isäntä Mika Haagmann tarjoilee rehtiä, kotimaisista raaka-aineista valmistettua maalaisruokaa, jossa on vaikutteita Ranskan ja Italian maalaiskeittiöistä. Yrityksen FB-sivuja seuraa kunnioitettavat 5360 tykkääjää!
www.luomajarvenkievari.fi
KYRÖ DISTILLERY COMPANY – Harkittu brändäys, suomalainen ruis ja yrityksen syntytarina markkinointiviestinnän ytimenä
Kyrö Distillery Company sai alkunsa saunan lautella, viiden ystävän siemaillessa amerikkalaista ruisviskiä. Muutaman vuoden sisällä ruistislaamo perustamisesta saatiin ensimmäiset kansainväliset palkinnot arvostetusta alkoholikilpailusta. Se edesauttoi myyntiä, sillä nykyisin
tuotteita myydään jo lähes 30 maassa ja puolet liikevaihdosta tulee viennistä. Pelkästään kilpailuvoitot eivät kanna markkinointia, joten brändin rakentamiseen ja suunnitelmalliseen markkinointiin panostetaan jatkossa entistä enemmän.
www.kyrodistillery.com
KALLES INN – uudistuva ja saaristolaismystiikkaa hyödyntävä yritys
Huikea ja ainutlaatuinen saaristoelämys, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen henkeäsalpaavassa ympäristössä merenrannan rauhan ja luonnonkauneuden ympäröimänä. Täydellinen pitopaikka tilaisuudelle, olipa se sitten liike- tai yksityistilaisuus, perinteinen tai eksoottinen, virallinen tai rento. Tilaisuudet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Majoituksen lisäksi tarjolla on erilaisia elämyspalveluja. Yritys sai Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnuksen vuonna 2018. Lisäksi yritys kehittää toimintaansa yritysryhmähankkeessa.
BOCK´S CORNER BREWERY Cor – kongressiasiakkaille kokouspaketteja vanhassa panimomiljöössä
Yritys on itsenäinen panimo ja pubi, joka jatkaa 1865 alkanutta panimoperinnettä Vaasan Pukinkulmassa. Panimo valmistavaa erilaisia ja mielenkiintoisia juomia niiden juotavuutta unohtamatta. Ennen kaikkea panimo haluaa edistää kulttuuria ainutlaatuisella yhdistelmällä vanhan panimomiljöön tunnelmaa, yhteisöllisyyttä ja laadukkaita tuotteita, siksi he puhuvatkin ”kulttuurijuomista”. Panimon yhteydessä toimii myös ravintola terasseineen, kongressikeskus, tilaussaunoja sekä kyläkauppa, joka myy mm. oluita, siidereitä, lihaa ja lahjoja.
Yritysesittelyn lisäksi kuulemme Visit Vaasan toimitusjohtajan Max Janssonin terveisiä Vaasan seudun matkailun kehittämisestä.
FRANTSILAN HYVÄN OLON KESKUS – Elämyksiä ja yrttejä Hämeenkyrön vehmaissa maisemissa
Hyvän Olon Keskuksen konsepti rakentuu luonnonrohtojen, yrttien ja luontaishoitojen varaan.  Frantsila Spa on ainutlaatuinen kokonaisuus hemmottelevia hoitoja, lempeitä löylyjä ja kylpemistä tähtitaivaan alla. Saatavilla on kattavia kokouspaketteja, TYKY- ja TYHY- päiviä vuosisataisessa miljöössä nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettuna. Paikalla pidetään lukuisia ulkopuolisten tahojen järjestämiä kursseja, jotka ovat avoimia kaikille. Tilalla on mahdollisuus myös majoittua ja nauttia lomasta täyshoidossa, rentoutuen luonnon helmassa yrttipolulla tutustuen yrtteihin ja kuunnellen metsäkosken rauhoittavaa solinaa.
Tervetuloa mukaan ammattimatkalle Vaasan seudulle! Ammattimatka järjestetään osana Hämeen Ely-keskuksen rahoittamaa PALMA, palvelumuotoilulla uutta liiketoimintaa maaseudulle -hanketta.