Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

MANSIKKI 2017 – Lasten maatalousnäyttely, Jokioinen

Mansikki 2017 järjestetään jälleen 9. syyskuuta 2017  Luonnonvarakeskuksen Elonkierto-puistossa (Ojaistentie 44, Jokioinen).
Lasten maatalousnäyttelyssä on mahdollisuus tehdä ja tuntea ihan itse; traktoria ajaen, ponilla ratsastaen, alpakkaan tutustuen tai nikkaroiden. Esillä ovat maaseudun mainiot maut lähiruokaa kunnioittaen ja seudun taitavat käsityöläiset. Liikkuvan äänentoiston myötä päästään läheltä seuraamaan myös paimenkoiran työskentelyä lammasaitauksessa ja tottelevaisuuden parissa.
Tapahtuman yleisömäärä on kasvanut tasaisesti yli viiteen tuhanteen!
 

PYSÄKÖINTI TAPAHTUMASSA

Tapahtuma-alueella on maksuton pysäköinti, josta on muutaman sadan metrin kevälymatka pääportille. Voit myös nousta maksuttomaan ZETOR-kyytiin! Traktorilavakyyti kuljettaa sinut pysäköintialueelta portille.
 

LIPUT MANSIKKIIN

Liput 4 euroa, alle 3v maksutta.
 
Mansikki on aivan uudenlainen maaseututapahtuma lapsille – ja koko perheelle isovanhemmat mukaan lukien! Mansikki-näyttely järjestetään lounais-hämäläisten toimijoiden yhteistyönä, pääjärjestäjänä Leader LounaPlussa. Lue lisää tapahtumasta >>
Ensimmäinen Mansikki-tapahtuma tehtiin vuonna 2014 Leader-hankkeena, nykyisin tärkeimmät tukijamme ovat Jokioisten Kunta ja Jokioisten Osuuspankki.