Tilaisuudessa esitellään hankkeen tuloksia, kuulet koivun luonnontuotetuloista, mahlan käsittelytavoista, toimijaverkostosta Hämeessä sekä vientimahdollisuuksista.
Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Teamsin kautta. Linkki etänä osallistuville lähetetään tilaisuutta edeltävänä päivänä.
Ilmoittautuminen 8.8.2022 mennessä osoitteeseen tiina.mansikkamaki@mhy.fi (tai puh. 044 209 7544). Kerrothan ilmoittautuessa, osallistutko paikan päällä vai etänä sekä mahdolliset ruokarajoitteet kahvitarjoilua varten.
Ohjelma:
- Tervetuloa; Mari Sarvaala, LAB-ammattikorkeakoulu
- Koivun monikäytöllä lisäarvoa; Jari Miina, Luonnonvarakeskus LUKE
- Mahlan käsittely: säilyvyys ja konsentrointi; Heidi Rutila, LAB
- Kokemuksia mahlan keruusta ja osuuskuntatoiminnasta; Pasi Kauppi, metsänomistaja
- Mahlan vientitarkastelu; Jukka Lähteenkorva, FoodKnow
- Yritysnäkökulma vientiin; Minttu Jores ja Asko Rantanen, Natural Nordic
- Miten tästä eteenpäin; Jukka Selin, Lahden Seudun Kehitys LADEC
- Keskustelua ja päätös; Mari Sarvaala, LAB