Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Maaseudun uusiutuvan energian mahdollisuudet esillä, Lahti

Aika: 28.11.2018 klo 9-12
Paikka: Lahden ammattikorkeakoulu, Mukkulankatu 19, Lahti
Maaseudulla on huikeita mahdollisuuksia hyödyntää uusiutuvaa energiaa ja parantaa energiatehokkuutta monella tavalla. Erilaisia ratkaisuja esitellään Lahdessa järjestettävässä tilaisuudessa, jossa osallistujilla on myös oivallinen mahdollisuus keskustella alan asiantuntijoiden kanssa ja tavata laitevalmistajien edustajia.
Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 28.11.2018 Lahden ammattikorkeakoulun uudella NiemiCampuksella. Tilaisuus on osallistujille maksuton.
Ohjelma
9.00 Ilmoittautuminen ja tervetulokahvi
9.15 Energiahankkeiden ajankohtaiset terveiset – Mari Eronen ja Antti Rusanen
9.30 Maaseudun mahdollisuudet uusiutuvan liikenneenergian tuotannossa – Ville Uusitalo
9.50 Maakuntauudistus – Seppo Huldén
10.10 Yritykset esittäytyvät
10.30 Tutustuminen tapahtuma-areenaan: yritysten pisteet ja pop up –tiloja, joissa esitellään uusinta info-materiaalia: mm. näppärä energiasovellus, julisteita ja animaatioita, laskureita sekä tiivistä tietoa uusiutuvan energian ratkaisuista
12.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuuden järjestävät:
InforME – Informaatiomuotoilulla maaseudun uusiutuvan energian mahdollisuudet esille -hanke ja Energia Tehokkaasti Hämeessä –hanke, yhteistyössä: Lahden ammattikorkeakoulu, ProAgria Etelä-Suomi, ProAgria Keskusten Liitto, Suomen Metsäkeskus, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Hämeen ammattikorkeakoulu sekä uusiutuvan energian alalla toimivat yritykset.