Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Maaseudun matkailuyritysten koulutustarpeita kartoitetaan

Hämeenlinnan, Forssan ja Riihimäen seuduilla kartoitetaan kyselyn avulla maaseudun matkailuyrittäjien koulutus- ja valmennustarpeita. Selvitystä tekee Koulutuskuntayhtymä Tavastian omistama Vanaja Koulutus Oy.
Vanaja Koulutus Oy selvittää kyselyllä maaseudun matkailuyrittäjien kiinnostusta osallistua maakunnalliseen koulutus- ja valmennushankkeeseen. Aloittavan hankkeen tarkoituksena on kehittää matkailuyritysten liiketoimintaa sekä koulutuksen ja valmennuksen että perinteisten opintomatkojen ja asiakashankintatoimien avulla.
─ Tällä hetkellä kartoitamme yrittäjien tarpeita ja toivon mukaan saamme hankkeen syksyllä alkuun. Kartoituksesta halutaan mahdollisimman kattava, joten toivomme mahdollisimman monen matkailuyrittäjän osallistuvan kyselyyn, suunnittelija Leena Puumalainen Vanaja Koulutus Oy:stä kertoo.

Kysely on suunnattu maaseudun matkailuyrityksille Hämeenlinnan, Forssan ja Riihimäen seudulla ja se toteutetaan yhteistyössä Forssan kaupungin, Lopen kunnan ja HAMK:n kanssa. Uuden hankkeen tavoitteena on koulutuksen lisäksi luoda maaseudun matkailutoimijoiden verkosto.
─ Jo nyt on huomattu, että tarpeita on esimerkiksi asiakashankinnan koulutukseen sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Varsinkin Aasian maat kiinnostavat tällä hetkellä yrittäjiä. Myös investointituista ollaan kiinnostuneita ja niihin on myös tarkoitus tarttua hankkeessa, Leena Puumalainen lisää.
Matkailuhankkeen tarvekartoituskyselyyn voi vastata seuraavan linkin kautta:
https://my.surveypal.com/Matkailuhankkeen-tarvekartoituskysely-JVaoKsQ0J_dOdBRg
Kyselyyn pyydetään vastaamaan 22.4. mennessä. Tulokset esitellään GoHäme Matkailuforum –tilaisuudessa 2.5.2016 Verkatehtaalla.
 
Myös Hämeen liitto toteuttaa kyselyn matkailualan toimijoille Kanta-Hämeessä. Kyselyn tavoitteena on kerätä mahdollisimman kattavasti eri sidosryhmien näkemyksiä ja toiveita liittyen matkailun kehittämiseen, uuteen toimintatapaan ja mahdollisesti käynnistettäviin kehittämishankkeisiin.
Hämeen liiton kyselyyn voi vastata seuraavan linkin kautta:
http://goo.gl/forms/D4AP39Yzam
 

Teksti ja kuva (nahkurinverstas, Tammela): Ulla Harju / Hämeenraitti

 
 

Kaikki