Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Luonnosta liiketoimintaa ja hyvinvointia valmennus, Tammela

Aika: 22-23.5.2017
Paikka: Eerikkilän Urheiluopisto
 
Hämeen ammattikorkeakoulun DigiTrail -hanke järjestää Tammelan Eerikkilässä 22-23.5.2017 ”Luonnosta liiketoimintaa ja hyvinvointia”-valmennuksen. Valmennus on tarkoitettu lähinnä luontomatkailun parissa toimiville. Itse valmennus on ilmainen, mutta yöpyminen ja ruokailut ovat omakustanteisia.

 
HAMK:n DigiTrail – hankkeen järjestämän valmennuksen tavoite on:

  • kehittää matkailuun tarkoitettujen luontokohteiden ja reitistöjen laatua ja elämyksellisyyttä
  • edistää monikanavaista, kuluttajalähtöistä viestintää
  • edistää ja tukea matkailukohteiden ja -yritysten kansainvälistä, luontoon perustuvaa liiketoimintaa.

 
Ohjelma:
 
Maanantai 22.5.2017 klo 9.00–16.00 Eerikkilän Urheiluopisto
Aamupäivä:
Luonto-, liikunta- ja aktiviteettimatkailun trendit, luonnossa liikkujien asiakasprofiilit ja kansainväliset markkinat. Miten Visit Finland ja Outdoors Finland – kehittämisohjelma vastaavat erityisesti kansainväliseen kysyntään? Miten mikroja pk-yritykset voivat tulla mukaan ja hyötyä luontomatkailukohteen kehittämisestä? Miten tuotteistan luontoa kansainvälisille markkinoille?
Iltapäivä:
Luontokohteiden ja reitistöjen kävijälähtöinen kehittäminen ja matkailun näkökulma. Miten rakennetaan vetovoimainen luontomatkailukohde, millainen on hyvä vaellus- tai pyörämatkailureitti, ja miten retkeilystä tehdään liiketoimintaa.
Luontokohteiden ja reitistöjen tekninen laatu, elämyksen rakentaminen reitille luonnossa hyödyntäen draaman kaarta, moniaistisuutta ja maisemaa.
 
Tiistai 23.5.2017 klo 8.30–15.30 Eerikkilän Urheiluopisto
Maastokäynti aamupäivällä, havainnollistetaan eilen opittua ja tehdään laadun ja luokittelun arviointia esim. seuraavilta osa-alueilta: Lähtöpaikka (rakenne, informaatio, väri- ja koodimerkinnät), mitä tarkoittaa sujuva viitoitus, opasteet ja tarinankerronta, maisema, yhteisöllisyys ja yksityisyys. Iltapäivällä jatketaan kokoustilassa ja käydään läpi kokemukset ja havainnot maastosta. Lopuksi käydään läpi kokonaisvaltaisen luontomatkailukohteen suunnittelun perusteet.
 
Tervetuloa!
 
Tarkemmat tiedot ja esite tästä linkistä
 
Ilmoittautuminen viimeistään 15.5. Tästä linkistä