Aika: 6.9.2017 klo 9 – 12
Paikka: HAMK Mustiala, Vanha opisto Juhlasali, Mustialantie 105, Tammela
Ohjelma:
9.00 – 9.20 Hiljaa hyvä tulee – luomunäkymät Hämeessä, Päivi Rönni MTK Häme
9.20 – 10.20 Kokemuksia luomuviljelystä, Hannu-Pekka Syrjälä ja Katja Sihvonen, Syrjälän lammastila Tammela, Aku Länninki, Länningin tila Forssa, Jonna Ukkola, Halmelan tila Loppi
10.20 – 10.40 Aluetukku –toimintamallilla lähi- ja luomuruokaa ammattikeittiöille kustannustehokkaasti ja ekologisesti, Kimmo Remes LähiPuoti Remes oy
10.40 – 11.30 Luomu mahdollisuutena Mustialassa sekä keskustelu alueellisista kehittämistarpeista ja yhteistyömahdollisuuksista, Jukka Korhonen HAMK
Tilaisuuden päätteeksi osallistumme Luomupuuron ME-päivään syömällä puuroa Huttulassa.
Ilmoittautumiset pe 1.9.2017 mennessä riitta.lehtinen@hamk.fi tai tapahtuman sivulla
TERVETULOA!
Tilaisuuden järjestää InnoRuoka –hanke