Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
previous arrow
next arrow
Slider

Liiketoimintaa villiyrteistä ja luonnontuotteista Hämeessä – Jokioinen

Aika: Tiistaina 30.5.2017  9.00–12.30
Paikka: Myllytie 1, 31600 Jokioinen, Alimentum -talo,  3. krs Festivo

Suomen luonto tuottaa runsaasti monipuolisia raaka-aineita, jotka tarjoavat erilaisia hyvinvointihyötyjä ja liiketoimintamahdollisuuksia. Kanta-Hämeessä villiruokaan liittyvä liiketoiminta on vielä pienimuotoista, mutta perustat villiruokabisnekselle ovat kunnossa.

Tervetuloa seminaariin kuulemaan ajankohtaista tietoa muun muassa siitä, miten villiyrtit ja luonnontuotteet saadaan nostettua paremmin esille! Tilaisuuden järjestää Hämeen ammattikorkeakoulun, Luonnonvarakeskuksen (Luke) ja Koulutuskeskus Salpauksen InnoRuoka-hanke, joka on osa Kasvua Hämeessä –hankekokonaisuutta.
Ohjelma
8:30    Ilmoittautuminen ja kahvi
9.00    Tervetuloa – asiakaspäällikkö, tutkija Erkki Vasara, Luke
9:15    Kokemuksia villiyrttien mahdollisuuksista ja haasteista pienen yrittäjän näkökulmasta  – Tarja Jaakkola, Vihreät Tassut
9:30    Suokas -projektin esittely – tutkija Marika Laurila, Luke (etäyhteys)
10:00  Villiyrttien ja luonnontuotteiden markkinointimahdollisuudet – erikoistutkija Eila Järvenpää, Luke
10:30  Finelin koostumustietojen ajantasaistaminen, mm. villiyrttien osalta – Tuomo Tupasela, Luke
10:45  Villiyrttien mikrobeista – tutkija Maarit Mäki, Luke
11:15  Luonnontuotteiden talteenoton ja myynnin edistäminen Etelä-Suomen alueella – Kaisa Tolonen
11:45  Yrttivillitys – Eeva Suojanen
12:00  Keskustelua
12:30  Seminaari päättyy
Omakustanteinen lounas Ravintola Ometassa klo 12:30–13:15, jonka jälkeen seminaarin osallistujilla on mahdollisuus tutustua Luken tuotekehityshalliin.
Ilmoittautuminen viimeistään 23.5. tästä >>