Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Lasten Maatalousnäyttely MANSIKKI – Jokioinen

Mansikki on aivan uudenlainen maaseututapahtuma lapsille – ja koko perheelle isovanhemmat mukaan lukien! Mansikki-näyttely Jokioisten Elonkierto-puistossa (Ojaistentie 44, Jokioinen) järjestetään kolmatta kertaa lauantaina 10.9.2016 klo 10-17 lounais-hämäläisten toimijoiden yhteistyönä.
Ensimmäinen Mansikki-tapahtuma tehtiin vuonna 2014 Leader-hankkeena, nykyisin tärkeimmät tukijamme ovat Jokioisten Kunta ja Jokioisten Osuuspankki.
Lasten maatalousnäyttelyssä on mahdollisuus tehdä ja tuntea ihan itse; traktoria ajaen, ponilla ratsastaen, alpakkaan tutustuen tai nikkaroiden. Esillä ovat maaseudun mainiot maut ja kädentaitajat.

Tapahtuma-alueella maksuton pysäköinti, josta muutama sata metriä kävelymatkaa pääportille – tai maksuton ZETOR-KYYTI!
Ohjelmalavalla esiintyvät Putkimiehet klo 11, 12.30 ja 14, Kuutoskoni klo 15. Mansikin avaa LUKEn pääjohtaja Mari Walls klo 10.30. Juontajana koko päivän Mika Mali kitaroineen!
Liput 4 euroa, alle 3v maksutta. Varaathan tapahtumaan käteistä.
Lämpimänä lounasvaihtoehtona tarjolla tänä vuonna kinkkukiusaus 6 € (sis. leivän ja juoman), myös kasvisvaihtoehto löytyy. Lisäksi tapahtuma-alueella herkullisia muurinpohjalettuja, isossa padassa hautunutta kaurapuuroa, makkaraa ja kahvia!
Lämpimästi tervetuloa suuren suosion saavuttaneeseen MANSIKKIIN!
https://www.facebook.com/mansikki2014/
https://www.instagram.com/mansikki2016/