Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Lasten maatalousnäyttely Mansikki, Jokioinen

Aika: 8.9.2018 klo 10-17
Paikka: Elonkierto-puisto, Ojaistentie 44, Jokioinen
Mansikki on aivan uudenlainen maaseututapahtuma lapsille – ja koko perheelle isovanhemmat mukaan lukien! Mansikki-näyttely järjestetään Luonnonvarakeskuksen Elonkierto-puistossa lounais-hämäläisten toimijoiden yhteistyönä, pääjärjestäjänä Leader LounaPlussa.
Lasten maatalousnäyttelyssä on mahdollisuus tehdä ja tuntea ihan itse; traktoria ajaen, ponilla ratsastaen, alpakkaan tutustuen tai nikkaroiden. Esillä ovat maaseudun mainiot maut lähiruokaa kunnioittaen ja seudun taitavat käsityöläiset. Liikkuvan äänentoiston myötä päästään läheltä seuraamaan myös paimenkoiran työskentelyä lammasaitauksessa ja tottelevaisuuden parissa.
Ensimmäinen Mansikki-tapahtuma tehtiin vuonna 2014 Leader-hankkeena, nykyisin tärkeimmät tukijamme ovat Jokioisten Kunta ja Jokioisten Osuuspankki. Tapahtuman yleisömäärä on kasvanut tasaisesti 3500:stä yli viiteen tuhanteen!

Pysäköinti Mansikissa

Tapahtuma-alueella on maksuton pysäköinti, josta on vain muutama sata metriä kävelymatkaa pääportille. Tietysti voit myös tulla tapahtumapaikalle maksuttomalla ZETOR-KYYDILLÄ!

Liput Mansikkiin

Liput 5 euroa, alle 3v maksutta. Varaa mukaasi käteistä, ei pankkikorttimahdollisuutta.
Lämpimästi tervetuloa suuren suosion saavuttaneeseen MANSIKKIIN 8.9.2018!
Seuraa meitä Facebookissa, ja kuulet viimeisimmät uutiset: https://www.facebook.com/mansikki2014/