Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Lahtelainen Lunawood Oy voitti Uusiutuva metsä ja maaseutu Kasvupolun

Uusiutuva metsä ja maaseutu Kasvupolun lupaavimmaksi kasvajaksi on valittu lahtelainen Lunawood Oy. Lunawood Oy valittiin voittajaksi 30 kasvuhaluisen yrityksen joukosta.
Lunawood Oy jalostaa skandinaavista sahatavaraa lämpökäsitellyksi puutuotteeksi ja myy sitä globaaleille markkinalle kannattavasti. Yrityksen missio on tuoda Pohjoismainen luonto lähemmäs urbaania kaupunki-ihmistä. Lunawood Oy on tavoitteellinen kasvuyritys työllistäen 90 henkilöä Iisalmen, Kaskisten ja Joensuun tuotantolaitoksilla sekä Lahden pääkonttorilla ja tärkeimmissä vientimaissa. Tuomariston perustelut voittajan valinnalle olivat kilpailukykyiseksi todistettu tuote, realistiset kasvutavoitteet ja selkeä kasvusuunnitelma.
Kunniamaininnan saivat Suomen Agrometsä Oy, Suomen Konesiirot Oy ja Kiteen Mato ja Multa. Kaikki yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin, 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Finalistijoukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa Kasvu Open Karnevaalissa. Tapahtuma järjestetään 23.-24.10.2019 Jyväskylässä.
Uusiutuva metsä ja maaseutu Kasvupolulla mukana olivat Hämeestä myös Janakkalan Piensiemen Oy Turengista sekä Puusepänliike Tuulipuu Humppilasta.
Uusiutuva metsä ja maaseutu Kasvupolku on yksi Kasvu Open -kauden 2019 Kasvupoluista. Kausi huipentuu Jyväskylässä järjestettävään Kasvu Open Karnevaaliin 23.-24.10.2019. Uusiutuva metsä ja maaseutu Kasvupolun kumppaneina toimivat muun muassa Metsäkeskus, ProAgria, Maaseutuverkosto, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ja Kiteen kaupunki.

Kaikki