Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä

Laadukas älypuhelinkuvaaminen -etäkoulutus

Hämeenraitin viestintäkoulutussarja jatkuu. Kevään toiseksi viimeisessä koulutuksessa 22.4.2021 klo 9-11.00 mietitään laadukasta älypuhelinkuvaamista.

Tässä koulutuksessa annetaan vastauksia siihen, miten ottaa älypuhelimella kuvia taidolla ja mielenkiinnon herättävästi sekä miten käsitellä helposti ja laadukkaasti omia kuvia. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi kuvamateriaalien käyttöoikeuksien perusteet. Tämän lisäksi kouluttaja kertoo, mitä tulee huomioida kuvissa näkyvien ihmisten julkaisulupien suhteen.

Kuvien avulla on mahdollista herättää ihmisten kiinnostus haluttuihin aihepiireihin ja ylipäätään jakaa tietoa organisaatiota koskettavista asioista. Koulutuksessa kiinnitetään huomiota sekä kuvan sisältöön, muotoon että kuvan yhteydessä tehtävään tekstisisältöön kanavakohtaisesti.

Hankkeet voivat hyödyntää kuvia somessa monella tavalla, esimerkiksi yhdistelemällä tekstiä erilaisiin taustoihin tai jakamalla älypuhelimella otettuja kuvia toiminnastaan ja ihmisistä eri kanaville. Koulutuksessa käymme läpi erilaisia kuva käytön mahdollisuuksia sekä saamme katsauksen yleisimpiin kuvakokoihin ja -muotoihin eri kanavilla.

Tavoitteena on löytää oman hankkeen tapa tehdä kuvaviestintää sosiaaliseen mediaan ja verkkoon, oppia miten sisällöltään hyviä kuvia otetaan omalla älypuhelimella sekä mitä ottaa huomioon kuvan muokkaamisessa.

Ilmoittaudu mukaan nyt heti tai viimeistään ma 12.4.2021

Koulutuksen Teams-linkin lähetämme lähempänä ajankohtaa ilmoittautuneille.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille.

Kouluttajana meillä on tällä kertaa Laura Johansson. Laura toimii paitsi kouluttajana, myös sosiaalisen median konsulttina ja sisällöntuottajana. Hän valokuvaa, tekee videoita ja kirjoittaa, sekä konsultoi ja suunnittelee asiakkailleen sisältöjä ja strategioita. Lauran valokuvaustaustan ansiosta hän siis voi auttaa asiakkaita myös visuaalisella puolella.

Laura työskentelee sujuvasti monien eri tekijöiden kanssa. Hän on työskennellyt paljon eri kuntien kanssa, mutta myös järjestöt ja yhdistykset, sekä yritysmaailma on tuttuja hänelle.  Pienyrittäjyys ja maaseutu ovat lähellä Lauran sydäntä.

Lue lisää Laura Johanssonista.

Lue lisää Viestintä-Pirittasta

Hämeenraitti järjestää kevään 2021 aikana kerran kuussa viestintäkoulutuksen. Koulutuksien aiheet on kerätty paikallisilta toimijoilta. Koulutuksesta tulee tallenne katsottavaksi Hämeenraitin viestintä-Teamssiin. Jos et ole saanut vielä kutsua viestintä-Teamssiin, mutta sinulla on maaseuturahoitusta saanut hanke tai yritys, laita viestiä tiedottaja(at)hameenraitti.fi niin lisäämme sinut listoille.

22.4.2021 klo 9-11

Ilmoittaudu mukaan nyt heti tai viimeistään ma 12.4.2021

Koulutuksen Teams-linkin lähetämme lähempänä ajankohtaa ilmoittautuneille.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille.

Kaikki