Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Kylätaloilta, Susikas

Aika: tiistai 3.10.2017 klo 18–20, 17.30 alkaen keittotarjoilu ja remontoitavaan kylätaloon tutustuminen
Paikka: Susikkaan kylätalo, Susikkaantie 604, 31230 Susikas, Tammela
Kylätalot ovat koko kylän yhteisiä kokoontumistiloja, joita vuokrataan monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin ylläpitomenojen kattamiseksi. Kylätaloillassa kuullaan ajankohtaista asiaa sekä kylätalojen ja seurantalojen palvelutarjonnan kehittämisestä että markkinoinnin  tehostamisesta. Paikan päällä Susikkaan kylätalolla voitte esim. tutustua joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 14-18  järjestettävän kyläpalvelupäivän sisältöön lounaineen, tuote- ja palvelutarjontoineen.
Ohjelma:
18.00 Kylätalojen digimarkkinointi
Kylätalot kotisivuilla: Mitä nykyaikaisilta kotisivuilta vaaditaan ja miten voit parantaa oman kylätalon/kotisivujen löydettävyyttä verkossa (esim. hakukoneoptimointi)?
Kylätalot somessa (Facebook, Instagram): Miten mainostan ja markkinoin kylätaloa, sen toimintaa ja palveluita somessa? Vinkkejä ilmaiseen ja maksulliseen mainontaan.
– Eija Eloranta, Varsinais-Suomen kylät ry
18.45 Työkaluja kylätalojen käytön tueksi
Miten saada uusia käyttäjiä ja/tai uutta tulovirtaa kylätaloille tuotekortin ja liiketoimintasuunnitelman avulla? Entä miten toimii vertaisarviointi? Mitä ja miten palveluita voidaan tuottaa omalla kylällä? Yhteisten tilojen tehokkaampi käyttö ja monipuolistaminen palvelukeskuksiksi. Käytännön esimerkkejä tilojen käytön kehittämiseen.
– Eija Eloranta, Varsinais-Suomen Kylät ry ja Elina Leppänen, Hämeen Kylät ry
19.30 Kylätalojen edustajien kommenttipuheenvuoroja, keskustelua
20.00 Miten tästä eteenpäin?
Kotia kohti noin klo 20.15
Katso illan tarkempi ohjelma tästä >>
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Hämeen Kylien ”Omalta kylältä Hämeessä”-hanke ja Tammelan kylien ”Yhteistyöstä elinvoimaa – Tammelan kumppanihanke”.
Tervetuloa kylätaloja omistavat, niiden palveluja tuottavat ja käyttävät sekä sidosryhmiä edustavat tahot kuulemaan ja osallistumaan yhdessä kyläpalveluiden kehittämiseen!
Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan ennakkoon allekirjoittaneelle tarjoilujen järjestämisen vuoksi.
Elina Leppänen
Hämeen Kylät ry
Omalta kylältä Hämeessä -hanke
puh. 0400 944 868
kylaasiamieshame@gmail.com
www.hameenkylat.net