Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä

Kyläralli ja Avoimet Kylät -päivä vähäpäästöisesti etänä

Etämatkailua tarjolla ympäri Suomea 13.6.2020

Haluatteko päästä tutustumaan päijäthämäläisiin kyliin hauskalla tavalla?

Pian se on mahdollista, kun Kylärallin etäversio aukeaa Avoimet Kylät -päivänä lauantaina 13.6.2020.

Kylärallin avulla pääsette virtuaalikierrokselle kyliin ja kaupunginosiin helposti, vaikka kotisohvalta käsin.
Päijät-Hämeen Kylärallissa on kaikkiaan 16 erikoiskoetta ja mukana on 14 eri kylää. Erikoiskokeita pääsee kiertämään ActionTrack -sovelluksen avulla, jonka voi jo valmiiksi ladata puhelimeen. Kyläralli kannattaa kokea yhdessä esimerkiksi perheen tai kavereiden kanssa. Tiimille voi keksiä nimen ja peliin kannattaa heittäytyä rennolla mielellä, koska tielle voi sattua kaikenlaisia haasteita. Erikoiskokeiden sisällöt ovat kylien käsialaa ja ne koostuvat visailuista. Oikeista vastuksista, mutta myös heittäytymisestä saa kerättyä pisteitä. Palkintoja on tarjolla paikallisilta yrityksiltä.

Kylärallin aloitusohjeet löytyvät starttipäivänä 13.6. sivulta www.phkylat.fi/kylaralli.

Kylärallin tiimoilta pääsette tutustumaan kyyliin myös Satakunnassa, Uudellamaalla sekä Lapissa. Etäversion avulla lähimatkailu on päästötöntä ja helppoa. Etäseikkailulle kyliin kannattaa varata hyvät eväät ja iloista mieltä. Etäkylärallia pääsee pelaamaan muutaman viikon aikana, joten kaikkia Kyläralleja ei tarvitse kurvailla samana päivänä.

Avoimet Kylät -päivänä on tarjolla lisäksi monipuolista sähköistä materiaalia kylien ja kaupunginosien tuottamana, joten kannattaa kurkata päivän koko tarjonta osoitteesta avoimetkylat.fi

Lisätietoa:
www.phkylat.fi/kylaralli
Henna Pirkonen
kyläaktivaattori
Päijät-Hämeen Kylät
044 712 4208
info@phkylat.fi

Kylärallin ja Avoimet Kylät -päivän ohjelmaa on tarjolla esimerkiksi Urajärvellä, Asikkalassa. Tarjolla on valokuvakilpailu, luontokohteita ja Kylärallin erikoiskoe.

Kaikki