Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Koe mahdollisuuksien voima Maaseutuparlamentissa 2017

Maaseutuparlamentti 2017 -tapahtumassa tehdään historiaa ja rakennetaan tulevaisuutta. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa tässä laajuudessa Suomessa, Leppävirralla, 1.-3.9.2017. Tapahtuma kutsuu kaikki maaseututoimijat, maaseudusta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet ja sitä tukevat toimijat koolle ”mahdottomuuksista mahdollisuuksia” -pääteeman alle.
Kolmen päivän aikana reilu tuhat osallistujaa eri organisaatioista eri puolilta Suomea saa mahdollisuuden tutustua savolaisiin maaseudun kehittämisen kohteisiin, hakea uutta tietoa ja uusia yhteyksiä oman maaseutunsa – esimerkiksi kylänsä, yrityksensä tai alueensa kehittämiseen. Ohjelma tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia muun muassa 19 retken ja 36 työpajan valikoimasta.
Maaseutuparlamentti on myös tilaisuus kuunnella korkean tason keskusteluja päivänpolttavista kysymyksistä sekäosallistua keskusteluun ja vaikuttamaan maaseudun kehittämisen ja maaseutupolitiikan tulevaisuuteen. Juontajina muun muassa Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä, YLEn toimittaja juontaja Annika Damström ja konsulttitoimisto MDI:n kehitysjohtaja Janne Antikainen. Mukana puhumassa muun muassa Kelan pääjohtaja Elli Aaltonen, juontaja ja toimittaja Tuomas Enbuske, maaseutututkija Torsti Hyyryläinen, Harvaan asutun maaseudun verkoston puheenjohtaja Tytti Määttä, Luonnonvarakeskuksen maaseutupolitiikan professori Hilkka Vihinen ja Miko Heinilä Kyrö Distillery Company:sta.
Päävastuutahona toimii Maaseutupolitiikan neuvosto yhdessä Maaseutuverkoston, Suomen Kylätoiminnan, MTK:n ja Pohjois-Savon Kylien kanssa. Tapahtumaa toteutetaan yhteisvoimin yli 40 maaseudun kehittämistä eri tavalla toteuttavan ja sitä tukevan organisaation kanssa!
Käy tutustumassa ja innostumassa ohjelmaan sekä ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 25.6. mennessä osoitteessa http://www.maaseutuparlamentti.fi ! Klikkaa heti, koska tapahtuman osallistumismaksut kallistuvat 25.6. jälkeen ilmoittautuville.
Maaseutuparlamenttia edeltävää #maapuhuu -keskustelua tapahtuman sosiaalisen median kanavissa: Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Aihetunnuksina myös #Maaseutuparlamentti ja #mahdollisuuksia
Tehdään yhdessä mahdottomuuksista mahdollisuuksia! Nähdään Leppävirralla!
 

Kaikki