Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Kansanpuiston kenttä avattiin Turengissa

Turenkiin saatiin pesäpalloilijoille nykyvaatimusten mukaiset harjoittelu- ja kilpailuolosuhteet, kun Kansanpuiston kentälle avattiin uusi hiekkatekonurmikenttä. Kentän avajaisia vietettiin torstaina. Kenttä hiekkatekonurmineen palvelee nyt koko kylän asukkaita aina lapsista aikuisiin ja antaa hulppeat puitteet myös koululiikuntaa varten. Hiekkatekonurmea on rahoittanut Leader Linnaseutu Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Avajaispuheissa kiiteltiin Janan yhteishenkeä ja korostettiin yhteistä pesäpalloperhettä. Talkootöitä on tehty hartiavoimin, jotta uusi kenttä saatiin auki. Lisäksi Janakkalan Janan Jari Korhonen muisti kaikkia yhteistyötahoja ja rahoittajia ja kiitti yhteistyöstä kentän aikaansaamiseksi.
Juhlaottelussa naisten suomensarjassa vastakkain astelivat Janakkalan Jana ja Hämeenlinnan Paukun kakkosjoukkue. Upea aurinkoinen kesäilta, jännittävä paikalliskamppailu ja uuden kentän avajaiset keräsivät katsomoon melkein 400 katsojaa. Ottelun vei lopulta Paukku lukemin 0-2 (2-3, 0-8).
Pesis_03
 
Pesis_04 Pesis_02

Teksti ja kuvat: Ulla Harju / Hämeenraitti

 
 

Kaikki