Luonnonvarakeskuksen Jokioisten koehallissa järjestetään juuresten prosessoinnin demopäivä torstaina 9.6.2016 klo 9.00-12.00.
Paikka: Luonnonvarakeskus Luke, Alimentum, Myllytie 1, 31600 Jokioinen
Ohjelma:
Aamukahvi
Päivän avaus, Erkki Vasara, tutkija, Luke
Juuresten prosessointimahdollisuudet Luke:ssa, Maarit Mäki, vanh. tutkija, Luke
Demonstraatio koehallissa
Koehallitiloihin voidaan ottaa maksimissaan 10 osallistujaa.
Ilmoittaudu mukaan 31.5. 2016 mennessä oheisesta linkistä:
http://kasvuahameessa.fi/tapahtumat/9-6-2016-juuresten-prosessointi-demopaiva-luke-jokioinen/
Järjestäjänä Innovoinnilla ja kokeilutoiminnalla kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä – hanke. Hankkeen tavoitteena on edistää innovaatioiden eli uudistusten syntymistä ja ruokaketjun toiminnan resurssiviisasta kehittämistä. Tutkimustiedon siirto ja soveltaminen ovat oleellinen osa hanketta sekä yhteistyön lisääminen eri toimijoiden välillä. Lisätietoa Erkki Vasara, GSM +358 400 699209