Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Johtamisen pienryhmä kehittyville maitotiloille aloituspäivä, Lahti

Aika: 9.8.2017 kello 10.30 alkaen
Paikka: Hotelli Scandic, Vesijärvenkatu 1, Lahti
 
Lähde mukaan kehittämään johtamisosaamistasi ELINA-hankkeen pienryhmässä.

 
Pienryhmän aloitustilaisuus, jossa käydään osallistujien toiveet ja ryhmän tavoitteet läpi Henna Meron johdolla, pohtien omia valmiuksia johtamiseen. Pienryhmä kokoontuu neljästä viiteen kertaan käsittelemään yhdessä sovittuja johtamiseen liittyviä asioita. Pienryhmään osallistumismaksu on tilakohtainen 100 euroa + alv 24 %.
 
Kehitä osaamistasi. Se parantaa maatilasi kannattavuutta sekä edistää oman tuotantosi harjoittamista. Tule mukaan toimintaan! Pienryhmissä opit uutta ja kuulet erilaisia tapoja toimia.
 
Elinvoimainen maatilatalous -hankkeessa kehitetään maatilojen toimintaedellytyksiä ja kannattavuutta järjestämällä viljelijöille tapahtumia, koulutusta ja valmennusta. Hankkeessa järjestettävä koulutus on ammatillista täydennyskoulutusta. Osaamisen vahvistaminen edistää maatilojen toimintaedellytyksiä nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Hankkeen toiminta liittyy maatilojen investointien ja sukupolvenvaihdosten tukemiseen, tilojen kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseen sekä tuotantoedellytysten vahvistamiseen maito- ja kasvinviljelytiloilla, mukana myös luomu.
 
Pienryhmään mahtuu vielä mukaan, joten jos olet kiinnostunut lisätietoja ja ilmoittautumislomake tästä