Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä

Infografien käyttö viestinnässä -etäkoulutus

Haluaisitko viestiä enemmän infografeilla? Tai tietää tarkemmin mikä sellainen infografi oikein on? Vai pitääkö sinun tilata infografeja teille, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tavoitteletko ylipäätään visuaalisempaa viestintää?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä tai aihe muuten kiinnostaa niin osallistu kanssamme Infografien käyttö viestinnässä -etäkoulutukseen torstaina 10.12.2020 klo 9-11.

Koulutuksessa käymme läpi mikä infografi on ja mihin infografeja yleensä käytetään sekä mitä tarkoittaa infografien visuaalisuus vs. tiedon visuaalisuus. Puhumme myös yleisesti tiedon visuaalisesta esittämisestä, yhdenmukaisen visuaalisen ilmeen tärkeydestä sekä visuaalisen tiedon houkuttelevuudesta.

Kouluttajana toimii Marjukka Kähönen FM, kielikonsultti, ulkoasuntoteuttaja, Noon Kollektiivista.

Marjukalla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista viestintätehtävistä. Hän on toiminut mm. copywriterina, graafisena suunnittelijana, viestintävastaavana sekä toimittajana. Vuodesta 2014 lähtien Marjukkaa on innostanut etenkin verkkoviestintä ja sen mahdollisuudet. Viime vuodet hän on toiminut useiden järjestöjen ja yhteisöjen viestintäkumppanina, projektien luotsaajana ja kouluttajana.

Ilmoittaudu mukaan heti tänään tai viimeistään to 26.11.

Ilmoittautuneille lähetetään vielä ennakkokysely, jonka mukaan vielä kohdistamme koulutusta juuri meidän porukalle sopivaksi. Koulutuksen Teams-linkin lähetämme lähempänä ajankohtaa ilmoittautuneille.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille.

Koulutuksesta tulee tallenne katsottavaksi Hämeenraitin viestintä-Teamssiin. Jos et ole saanut vielä kutsua viestintä-Teamssiin, mutta sinulla on maaseuturahoitusta saanut hanke tai yritys, laita viestiä tiedottaja@hameenraitti.fi ja korjataan asia.

Lue lisää Viestintä-Pirittasta

Lue lisää Noon Kollektiivista

Kaikki