Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Ilmoita kyläsi Avoimet kylät -päivään

Avoimet kylät on nyt neljättä kertaa järjestettävä valtakunnallinen kyläpäivä. Tapahtuman tarkoitus on lisätä kylätoiminnan tunnettuutta ja esitellä kylien monipuolista toimintaa. Tapahtumalla edistetään myös positiivista mielikuvaa maaseutuasumisesta. Hämeen Kylät ry järjestää Avoimet Kylät -päivän Kanta-Hämeessä 9.6 ja Päijät-Hämeen Kylät ry järjestää Avoimet Kylät -päivän Päijät-Hämeessä 9.6.
Kylät ja asukasyhdistykset voivat osallistua päivään omannäköisellään toiminnalla esim. kesäkahvilalla, onkikilpailulla, luontoretkellä, maatilavierailulla, kylätaloesittelyllä, kirpputorilla, jumppa- tai yhteislaulutuokiolla.  Vain mielikuvitus on rajana. Naapurikylien kanssa kannattaa tehdä yhteistyötä, jotta pahimmilta päällekkäisyyksiltä vältyttäisiin ja saadaan jälleen monipuolinen tapahtumapäivä aikaiseksi!
Avoimet kylät on tärkeä päivä: se on Suomen suurin kylätapahtuma, joka tuo mahdollisuuden esitellä kylätoimintaa ihan jokaiselle. Sellaisellekin, joka ei tiedä mikä on kylä, tai mistä erottaa kylän toisesta. Mikä olisikaan parempi tapa saada vastaus kysymykseen, kuin tulla kutsuksi kylään katsomaan?
Valtakunnallisesti päivää koordinoi ja markkinoi Suomen Kylät ry. Tapahtumalla on oma valtakunnallinen nettisivu avoimetkylat.fi. Kaikki tapahtumapäivään osallistuvat kylät tulevat samalle google-karttasovellukselle, ja visuaalinen ilme on yhteinen. Nettisivulta löytyvät logot ja ilmoituspohjat kylien käyttöön.
Kanta-Hämeen ilmoittautumiset:
Ilmoittakaa kylänne mukaan Avoimet kylät -päivään Riikka Heleniukselle 1.5. mennessä hkylat@gmail.com tai puh. 050 4430935. Osallistuminen on kylille maksutonta. Ilmoittakaa seuraavat tiedot: Kylän nimi, tapahtuma, tapahtumapaikka, tapahtuman osoite, kellonaika, järjestävän yhdistyksen sekä yhteyshenkilön puhelin, sähköposti ja www-sivulinkki, jos sellainen on.
Päijät-Hämeen ilmoittautumiset:
Ilmoittautumislomake
Lisätietoja saa numerosta 044 712 4208 ja sähköpostin kautta sihteeri(at)phkylat.fi

Kaikki