Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä

Hippolis – Kestävä hevosmatkailu Suomessa webinaarit syksy 2020

Syksyn maksuttomat webinaarit – katso lisätiedot ja ilmoittaudu: 

+ Tsekkaa lyhyt opetusvideo siitä, mikä on Google My Business ja miksi juuri sinun pitää ottaa se haltuun välittömästi. Samalla kannattaa pistää hankkeen koko Youtube-kanava seurantaan – löydät myös kevään tykätyt webinaarit: https://youtu.be/f5GW5tY5xgo

Kestävän hevosmatkailun tiekartta Kanta-Hämeenssä -hanketiimi, info@hippolis.fi
Käy tykkäämässä: https://www.facebook.com/kestavahevosmatkailu/
http://www.hippolis.fi/hevosmatkailu/

Hevosmatkailu on paljon muutakin kuin yleisesti tunnettua vaellusratsastusta – hevosmatkailu on luonnossa liikkumista, perhematkailua, hevostallilla pistäytymistä ja hevostapahtumia. Hevosiin liittyviä elämys-, virkistys- ja hyvinvointipalveluita ja/tai kokous- ja majoitustiloja tarjoavia yrityksiä on eri puolella Suomea.

Kanta-Hämeessä hevosiin liittyvä liiketoiminta on hyvin monimuotoista ja sen merkitys erityisesti Forssan ja Ypäjän seudulla on suuri. Kanta-Hämeessä hevosmatkailun kehittämistyötä on tehty paljon, ja palvelun tarjoajia löytyy maakunnasta useita, valitettavasti palvelut eivät nouse esille maakunnallisissa tai valtakunnallisissa markkinointikanavissa / matkailuviestinnässä. Valtakunnallisesti tunnettuina hevostapahtumien järjestäjinä alueella vaikuttavat mm. Ypäjän Hevosopisto Oy, Riihimäen kesäravirata sekä Pilvenmäen ravirata ja valmennuskeskus, jossa järjestetään vuonna 2021 Suomen suurin ravitapahtuma Kuninkuusravit. Tapahtumina Hämeenlinnan Keskiaikamarkkinat sekä Tammelan Hakkapeliittatapahtuma tuovat vuosittain esille erilaisia hevosohjelmapalveluita.

Tässä hankkeessa Kanta-Hämeen hevosmatkailu yhdistetään osaksi alueen luontoaktiviteetteja ja ruoka- ja matkailupalveluja yrittäjien välisiä verkostoja yhteistyötä ja markkinointia lisäämällä. Hankkeessa nostetaan esiin alueen hevosyrittäjien matkailu- ja elämyspalveluita, sekä laaditaan hevosmatkailun tiekartta, joka tuo esiin yhteiset tavoitteet ja tahtotilan kestävän hevosmatkailun kehittämiseksi. Samalla korostetaan suomenhevosen merkitystä osana alueellista omaleimaisuutta ja vastuullista sekä kestävää hevosmatkailua.

Hankkeen toteuttavat yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (Hamk) sekä Forssan Seudun Hippos ry, Hippolis – Hevosalan osaamiskeskus ry ja Luonnonvarakeskus LUKE, ja se toteutetaan Euroopan aluekehitysrahaston tuella.

 

Katso jokaisen webinaarin aika ja ilmoittaudu niihin linkkien kautta.

Kaikki