Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Hevosyrittäjäuutisia investoinneista ja rahoituksesta, Tammela

Hevosyrittäjät kuulolle! Lokakuun Hevosyrittäjäuutisissa puhutaan investoinneista, kehittämisestä ja rahasta.
Aika: perjantai 7.10. klo 12-14.30
Paikka: HAMK Mustiala (Mustialantie 105, Tammela)
Voit myös seurata live-lähetystä Uudistuva hevostalous-YouTube-kanavalla
Pienyritysten, mukaan lukien hevosyritysten, investointeihin ja kehittämiseen on olemassa erilaisia rahoitustukimahdollisuuksia. Lokakuun Hevosyrittäjäuutisissa tarkastellaan yhtä näistä, ELY-keskusten maaseutuohjelman tarjoamia mahdollisuuksia. Maaseutuohjelmavastaava Maria Konsin-Palva Uudenmaan ELY-keskuksesta kertoo tuen hakemisen mahdollisuuksista ja raameista. Yrityspalveluiden asiantuntija Auli Teppinen ProAgria Etelä-Suomesta käy läpi askeleita hyvään hakemukseen ja käytännön etenemiseen. Esimerkkivideona tutustumme Aulangon Ratsastuskoulussa tehtyihin investointeihin hevosyrittäjä Salla Varentin esittelemänä.
”Suunnitteluvaiheeseen kannattaa varata aikaa, arvioida tarkkaan, mitä uutta investointi yritykselle tuo ja tehdä laskelmat realistisesti,” painottaa Auli Teppinen ProAgria Etelä-Suomesta. ”Investoinnit ja suunnitelmat tehdään aina yritystä itseään varten, ei tuen hakemista varten”, muistuttaa Maria Konsin-Palva Uudenmaan ELY-keskuksesta. Investoinneilla parannetaan toimintaedellytyksiä, jolloin jää enemmän aikaa hevosille ja asiakaspalvelulle.
Ilmoittautumiset: http://hippolis.fi/uusihevostalous/verkkoluennot/
Järjestäjä: Uudistuva hevostalous -tiedonvälitys- ja yhteistyöhanke on saanut rahoitusta EU-osarahoitteisesta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta (2014–20). Toteutuksesta vastaa Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) yhteistyössä Luonnonvarakeskus Luken ja Hippoliksen kanssa.