Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Lasten ja nuorten musiikkiteatterin perustaminen

Heinolan Kuoroyhdistys perustaa Heinolaan musiikkiteatterin, jossa eri ikäisille harrastajille tarjotaan viikoittain musiikkiteatterin opetusta ja elämyksiä ryhmissä valmistettavien esitysten kautta. Tarkoituksena on saada toiminta vakiinnutettua kaupunkiin. Musiikkiteatterin toiminnanjohtajana ja ohjaajana aloittaa Satu Nipuli (kasvatustiet.maisteri/luokanopettaja, kulttuurittuottaja).
Ensimmäinen toimintavuosi syksystä 2017 kevääseen 2018 pitää sisällään musiikkiteatterin toimintamallin ja rahoitusrakenteen suunnittelemista, verkostoitumista alueen toimijoiden kanssa ja yhteistyömuotojen suunnittelemista. Tavoitteena on myös löytää Heinolasta teatteriharrastamiseen soveltuva tila, ”kotipesä”. Tila, jonne harrastajien on helppo tulla ja jonne voi kerätä toiminnassa tarvittavaa puvustoa ja tarpeistoa.
Syksyllä 2017 perustetaan viikoittain kokoontuvat harrastusryhmät lapsille ja nuorille. Keväällä 2018 ryhmien kanssa toteutetaan ensimmäiset esitykset. Tulevaisuudessa on tarkoitus järjestää myös kurssi- ja leirimuotoista musiikkiteatteritoimintaa kesäisin ja muina koulujen loma-aikoina. Myös aikuisille on mahdollista tarjota musiikkiteatterin ohjausta intensiivijaksoina ja kursseina.

Yhteystiedot

Heinolan Kuoroyhdistys ry
Laaksotie 1-3 D
18100 HEINOLA


Palaa Selaa hankerekisteriä Katso hankkeet kartalla

Toteuttaja

Heinolan Kuoroyhdistys ry

Tuen muoto

Hanketuki

Rahoittajat

Päijänne-Leader ry

Alkamisvuosi

2017

Rahoitusohjelma

Manner-Suomen maaseudun rahoittamisohjelma 2014-2020

Hanketyyppi

Palvelujen ja kylien kehittäminen – kehittämishanke

Kustannusarvio

40.638,00 €

Julkinen tuki

36.574,20 €