Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Keittiötilojen ja ruokasalin saneeraus

Hattulan Kotikirkon nykyiset tilat ovat valmistuneet syksyllä 1996. Tilat käsittävät eteis- ja wc-tilat, kokous- ja kerhotilat sekä noin — m2 keittiön. Tiloihin mahtuu 200 henkilöä. Virallisesta toiminnasta vastaa Hattulan Helluntailähetys ry, jossa jäseniä on 103. Toiminta rahoitetaan vapaaehtoisilla, tilaisuuksien yhteydessä kerättävillä kolehdeilla.

Seurakunta järjestää erilaisia hengellisiä tapahtumia, joiden yhteydessä on tarjoilua. Vähävaraisille, ruoka-avun tarpeessa oleville jaetaan elintarvikkeita joka viikko. Kerran kuukaudessa tarjotaan lounas, ja joka viikolla on kahvitarjoilu. Luterilaisen seurakunnan kanssa tehdään yhteistyötä EU-ruokajakelun puitteissa. Luterilainen seurakunta käyttää tiloja myös omiin tilaisuuksiinsa, esim. Iloinen iltapäivä -tapahtuma, johon lähialueen ikäihmiset osallistuvat. Lisäksi tiloja on voitu antaa yksityistilaisuuksiin, kuten esim. syntymäpäivien ja hautajaisten pitämiseen.

Keittiön remontti sekä kalusteiden ja koneiden uusiminen on välttämätöntä, jotta ruokajakelua ja muuta tarjoilua voidaan turvallisesti jatkaa, ja jotta tiloja voidaan tarjota muiden yhteisöjen käyttöön paikkakunnallamme

Yhteystiedot

jouko.keskimaa@gmail.com


Palaa Selaa hankerekisteriä Katso hankkeet kartalla

Toteuttaja

Hattulan Helluntailähetys ry

Tuen muoto

Hanketuki

Rahoittajat

Linnaseutu ry

Alkamisvuosi

2019

Rahoitusohjelma

Manner-Suomen maaseudun rahoittamisohjelma 2014-2020

Hanketyyppi

Palvelujen ja kylien kehittäminen – kehittämishanke

Kustannusarvio

27874,11€

Julkinen tuki

18396,91€