Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Katsomohanke

Humppilassa uudistettiin vuonna 2017 LounaPlussan rahoituksen turvin pesäpallokentän pinnoite tekonurmella, ja näin saatiin harjoittelu- ja peliolosuhteet hyvälle ja turvalliselle tasolle.
Vuonna 2018 valmistui Humppilan kunnan remontoima urheilukenttä, jossa niin ikään on nyt loistavat puitteet urheilu- ja kilpailutoiminnalle.

Humppilan Veikkojen pesäpallotoiminta on kovassa nosteessa, ja tulevaisuus näyttää todella hyvältä. Lisäksi pallokentällä pelataan Veikkojen maahockey joukkueiden kotipelit ja turnaukset. Urheilukenttää käytämme tikka- ja yleisurheilussa harjoitus- ja kilpatoimintaan.

Nyt kun pallokenttä ja urheilukenttä on hienossa kunnossa, ja kummallekin kentälle on runsaasti toimintaa tiedossa, ongelmaksi nousee katsomoiden puute. Urheilukentän kiinteät katsomot purettiin remontin yhteydessä, ja pallokentällä ei ole katsomoita ollut lainkaan. Suurempiin tapahtumiin olemme joutuneet vuokraamaan ja hakemaan katsomoita lähikunnista ja aina Tampereelta saakka.

Hankkeen myötä voisimme hankkia Humppilaan kaksi kappaletta siirrettäviä katsomoita, joita voidaan siirtää pallo-ja urheilukentän välillä tarpeen mukaan.

Yhteystiedot

Humppilan Veikot ry

kakku.ramo@gmail.com


Palaa Selaa hankerekisteriä Katso hankkeet kartalla

Toteuttaja

Humppilan Veikot ry

Tuen muoto

Hanketuki

Rahoittajat

LounaPlussa ry

Alkamisvuosi

2019

Rahoitusohjelma

Manner-Suomen maaseudun rahoittamisohjelma 2014-2020

Hanketyyppi

Palvelujen ja kylien kehittäminen – kehittämishanke

Kustannusarvio

18104€

Julkinen tuki

12672,8€