Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Hauhon Lomakeskuksen energiatehokkuuden parantaminen / ikkunoiden uusiminen

Hauhon Lomakeskus on rakennettu vuonna 1984 alunperin vain kesäkaudella käytettäväksi. Leirikeskus on käytössä ympärivuotisesti. Koulujen loma-aikoina siellä järjestetään Lasten Kesän omia leirejä, muina aikoina se on vuokrattavissa mm. seurakunnan ja monien yhdistysten leirejä ja muita tapahtumia varten. Leirikeskuksen grillikatosta käyttää mm. Eteläisten koulun luokat retkillään ja urheiluhallia, saunaa ja muitatiloja vuokrataan paikallisten käyttöön erilaisia tapahtumia varten. Leirikeskusta voi vuokrata saunailtoihin, pikkujouluihin ja muihin juhlatilaisuuksiin. Lomakeskuksen majoitusrakennuksissa yöpyy noin 2000 lasta ja nuorta.

Leirikeskukseen on tehty vuonna 2014-2015 mittava peruskorjaus, mutta energiatehokkuutta ei silloin pystytty merkittävästi parantamaan. Yhdistys sai vuonna 2015 Linnaseutu ry:n kautta tukea ovien uusimiseen ja ilmalämpöpumppujen ostamiseen. Tämä paransi merkittävästi energiatehokkuutta ja alensi sähkölaskuja.

Nyt haettavalla avustuksella jatkamme vuonna 2015 aloitettua prosessia ja vaihdamme ikkunalasit lämpölasisiksi ja uusimme sisäpuitteeet. Lasten taloille myös lukitus muutetaan. Ikkunoinden uusimisen on arvioitu parantavan energiatehokkuutta.

Yhteystiedot

Kaisa Ahtee

kaisa.ahtee@lastenkesa.fi


Palaa Selaa hankerekisteriä Katso hankkeet kartalla

Toteuttaja

Lasten Kesä r.y.

Tuen muoto

Hanketuki

Rahoittajat

Linnaseutu ry

Alkamisvuosi

2020

Rahoitusohjelma

Manner-Suomen maaseudun rahoittamisohjelma 2014-2020

Hanketyyppi

Palvelujen ja kylien kehittäminen – yleishyödyllinen investointi

Kustannusarvio

29 987,43 €

Julkinen tuki

14 993,72 €