Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Viestintämylly

Hauhon, Lammin ja Tuuloksen pitäjien alueen toimijoiden viestinnällisten valmiuksien kehittäminen. Viestinnän kehittämisellä tavoitellaan alueelle lisää tunnettavuutta ja elinvoimaa. Tuotetaan mediaan paikallista sisältöä ja jaetaan sitä myös muille kohderyhmille kuin paikallisille asukkaille.
Koronapandemia muuttaa paikallistoimijoiden ja yritysten arkea pitkäksi aikaa, ehkä monelta osin lopullisesti. Muutoksia on tullut esimerkiksi toimintatavoissa, kuten etätyössä. Näihin muutoksiin ja tuleviin mahdollisiin poikkeusoloihin voimme vastata oikea-aikaisen ja vaikuttavan viestinnän avulla.
Maaseutu kiinnostaa koronapandemian takia mahdollisena turvallisena asuinpaikkana ja yritystoiminnan sijoituspaikkana. Hankkeen avulla terävöitämme mielikuvaa alueestamme ja näin markkinoimme tapahtumien ja viestinnän avulla aluetta uusille asukkaille ja yrittäjille.
Vuotuiset tapahtumat myös kesäajan ulkopuolella lisäävät toiminnallisuutta ja nuorten ymmärtämys kotiseudun kehittämisestä otetaan huomioon.
Erinomaisena lisänä pyöritämme lyhytaikasta paikallisradiota, mikäli lupia on saatavana.

Yhteystiedot

Jouni Heinonen

jouni.heinonen@mokia.fi


Palaa Selaa hankerekisteriä Katso hankkeet kartalla

Toteuttaja

Hämeen Mokia ry

Tuen muoto

Hanketuki

Hanketyyppi

Palvelujen ja kylien kehittäminen – kehittämishanke

Rahoitusohjelma

Siirtymäkauden rahoitus 2021-2022

Alkamisvuosi

2021

Kustannusarvio

73400.00

Julkinen tuki yhteensä

66060.00

Teemat

  • Maaseudun palvelut