Maaseuturahoituksen viestintäkanava Hämeessä
tie
posstetusivu
etusivukokeilu
konejaksi
previous arrow
next arrow

Salpausselkä Unesco Global Geopark -Kestävän matkailun roadmap

Salpausselkä Unesco Global Geopark -kestävän matkailun roadmap -hankkeen tavoitteena on tarjota alueen matkailuyrittäjille työkaluja palvelujensa vetovoimaisuuden ja laadun lisäämiseen sekä näkyväksi tekemiseen myynnissä ja markkinoinnissa. Hankkeessa työstetään monivaiheisena strategiatyöskentelyprosessilla, yhteistyössä alueen yritysten ja muiden keskeisten toimijoiden kanssa Salpausselkä Geoparkin kestävän matkailun roadmapia. Työn tuloksena syntyneessä kehittämissuunnitelmassa määritellään lähtökohdat, tavoitteet ja toimenpiteet, joiden avulla Salpausselkä Geopark profiloituu entistä vastuullisemmaksi matkakohteeksi vuoteen 2030 mennessä.

Roadmap-työn lisäksi hankkeessa edistetään Salpausselkä Geopark -alueen matkailun elinkeinotoiminnan kestävyyttä ja sen näkyväksi tekemistä Visit Finlandin STF-ohjelman kanssa yhdenmukaisella tavalla. Toimenpiteet innostavat uusia yrityksiä mukaan STF-polulle ja lisäävät mahdollisuuksia saada alueelle STF-destinaatiostatus. Yritysten sitoutuminen vastuulliseen toimintaan lisää niiden kilpailukykyä sekä koko alueen vetovoimaisuutta erityisesti kansainvälisillä markkinoilla.

Hanketta hallinnoi LAB-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana toimii Lahti Region Oy. Hankkeen toteutusaika on 1.8.2022 – 31.5.2023.

Yhteystiedot

petra.vainio@lab.fi

p. 044 708 0146


Palaa Selaa hankerekisteriä Katso hankkeet kartalla

Toteuttaja

Lab-ammattikorkeakoulu Oy

Tuen muoto

Hanketuki

Hanketyyppi

Yhteistyöhanke, elinkeinojen kehittäminen

Rahoitusohjelma

Siirtymäkauden rahoitus 2021-2022

Alkamisvuosi

2022

Kustannusarvio

74990.44

Julkinen tuki yhteensä

74990.44

Teemat

  • Maaseudun elinvoima ja elämänlaatu